Aanmelden als gastredacteur

Ja, je leest het goed! Wij van indebuurt Leiden zijn op zoek naar gastredacteuren. Samenwerken met mensen in onze stad is niet alleen leuk, maar ook ontzettend nuttig voor ons platform en voor alle inwoners. Nóg meer leuke nieuwtjes, interviews, tips, noem maar op.

Wat mag je maken?
Kan van alles zijn: een wekelijkse column over de stad, tips over de mooie plekken, interviews, etc. Het mag gaan over winkelen, eten & drinken, wonen, alles wat maar met Leiden te maken heeft. Uiteraard gaat het in overleg met ons, zodat we uiteindelijk een goed plan van aanpak kunnen realiseren. Ben jij fotograaf? Of vind je het leuk om video’s te maken? Laat dan ook zeker van je horen.

Dit zit er in voor jou
Als gastredacteur krijg je niet betaald voor je bijdrage op indebuurt. Wat je wel krijgt: een plek op deze pagina, een eigen online portfolio (je naam is zichtbaar bij publicaties), inzicht in de resultaten van jouw bijdragen en regelmatig advies vanuit het indebuurt team. Goed om te weten: bij indebuurt werken ook redacteuren in vaste dienst en we werken ook samen met freelancers (ZZP-ers) en tekstbureaus. Deze mensen werken ‘in opdracht’ van indebuurt. Als gastredacteur bepaal je vooral zelf waar je over schrijft en vind je het vooral leuk om met jouw bijdragen op ons platform te staan!

Hebben we een match?
Mooi! Laat dan van je horen en vul onderstaande formulier in. De koffie staat klaar voor een eerste kennismaking!

  • Contactgegevens

  • Informatie over samenwerking