Auto van de Week bij Van der Linden Groep

Topper

Van der Linden Groep Leiden

Beeld: Van der Linden Groep
  • Geldig vanaf 15 januari 2021
  • Geldig tot 29 januari 2021
    • Auto en vervoer

Bekijk nu dee Auto van de week bij Van der Linden Groep!

Dit keer een wel hele speciale aanbieding, namelijk voor de Nissan Juke. Deze echte eyecatcher heeft pas 35.484 km op de teller staan en is met 3,5 jaar een jonge bloem. Het is een handgeschakelde auto.

De Nissan Juke kenmerkt zich door zijn enorme ruimte. Het is een stoere, robuuste auto vol met opties. Hierdoor is de Juke jouw ideale maatje om op avontuur te gaan. De auto heeft 115 pk waardoor je goed kan inhalen en snel op pad kan.

De auto is onder andere voorzien van cruise control, achteruitrijcamera, automatische airconditioning, lederen stuurwiel en versnellingspook, multifunctioneel stuur, navigatiesysteem, 17″ inch lichtmetalen velgen en bluetooth telefoonvoorbereiding. Hierdoor luister jij gemakkelijk je eigen muziek in de auto en verbind de telefoon automatisch als je de auto instapt.

Benieuwd naar deze sportieve parel? Neem contact met op voor een proefrit bij je thuis of voor een online verkoopgesprek. Wij zijn te bereiken via 071-5225575. Nu ook per WhatsApp & Videocall bereikbaar op 06-27251450!

Dit betreft de rijklaarprijs. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling verkoop op: 071-5225575. Deze rijklaarprijs is inclusief (fabrieks)garantie, onderhoud, technische check, € 35,- brandstof, poetsen en APK indien nodig.

Wij streven ernaar om alle informatie op deze site zo correct mogelijk te verwerken, controleer echter bij aankoop de zaken die de beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Prijswijzigingen, zet- en drukfouten voorbehouden.

  • Geldig vanaf 15 januari 2021
  • Geldig tot 29 januari 2021
    • Auto en vervoer

Van der Linden Groep Leiden

Hallenweg 2, 2316 JW Leiden

Nu gesloten

Meer informatie

Van der Linden Groep Leiden

Hallenweg 2, 2316 JW Leiden

Nu gesloten

Meer informatie