Nicolette van Dam en Bas Smit tippen deze IJsselsteinse hotspot

Foto: ANP

Nicolette van Dam en haar man Bas Smit hebben onlangs een eigen vakantieboek uitgebracht. Voor de bundel Nederland heeft alles is het showbizz-koppel door ons kikkerlandje gereisd, om de leukste plekken te ontdekken. Natuurlijk namen ze ook even een kijkje in IJsselstein! Op pagina 137 in het boek delen ze een IJsselsteinse hotspot.

Lola en Kiki, de kinderen van Bas en Nicolette, delen op deze pagina hun favoriete plekken in de provincie Utrecht. In IJsselstein hebben ze erg genoten van het kamperen op een drijvend vlot bij Jachthaven Marnemoende. Deze overnachting tippen ze onder het kopje ‘Lola & Kiki love…’.

Eigen vakantieboek

Bas en Nicolette deelden maandenlang via Instagram hun reizen door Nederland. “Noodgedwongen kunnen we door corona niet naar het buitenland reizen. Dus zijn we vorige zomer begonnen om eigen land te (her)ontdekken. Jullie tips stroomden binnen, en we werden langzamerhand echte online reisleiders”, aldus het stel op sociale media. Die reisjes en reacties bevielen goed, dus besloot het ondernemende koppel om alle mooie, unieke plekken te bundelen in een boek. ”Zodat iedereen kan meegenieten van wat ons land te bieden heeft.”

Meer informatie over het boek lees je hier. Bij boekhandel Logica in IJsselstein kun je het boek van Bas en Nicolette bestellen voor € 20,

Lees ook:

Meer in deze categorie

Opmerkelijk

Ga naar “Als je vanuit IJsselstein een gat graaft naar de andere kant van de wereld, kom je hiér uit”

Als je vanuit IJsselstein een gat graaft naar de andere kant van de wereld, kom je hiér uit

Ga naar “Wat leuk! Met dit tooltje kun je zien hoe oud elk huis of gebouw in IJsselstein is”

Wat leuk! Met dit tooltje kun je zien hoe oud elk huis of gebouw in IJsselstein is

Ga naar “Verwijdering van Lekbrug van dichtbij gefilmd door drone (video)”

Verwijdering van Lekbrug van dichtbij gefilmd door drone (video)

In onze gids