Community Manager Celeste gaat uitdebuurt en dit is waarom

Celeste Heikamp

In ruim anderhalf jaar tijd heb ik bijna 830 artikelen gepubliceerd op indebuurt IJsselstein. Van ondernemersverhalen tot gemeentenieuws. Iedere werkdag was het weer puzzelen met woorden. Daar komt verandering in: ik ga uitdebuurt.

Al vanaf dag één ben ik betrokken bij indebuurt IJsselstein. Op 5 oktober 2020 ging de website live, wat een spannend moment was dat! Wonend in Utrecht, was er voor mij – vooral op dat moment – nog genoeg te ontdekken in IJsselstein. Ik ben alle IJsselsteiners, die ik gaandeweg heb ontmoet en gesproken voor bijvoorbeeld de rubriek Ondernemer Uitgelicht of IJsselsteiner van de Week, enorm dankbaar. Dankbaar dat zij mij het stadje leerden kennen en lieten zien hoe prachtig IJsselstein is!

Helaas komt er per 1 maart een einde aan mijn ontdekkingstocht in en door IJsselstein. Je kunt via indebuurt.nl/utrecht op de hoogte blijven van nieuws, uitjes en verhalen uit de regio. Mijn collega’s Bonnie en Nare werken hard om deze website met toffe artikelen te vullen.

En ik? Ik ga me storten op een nieuw zakelijk avontuur dat ongetwijfeld op mijn pad komt.

Bedankt!

Natuurlijk ga ik niet weg zonder jou als lezer te bedanken. Komt ‘ie: bedankt voor je betrokkenheid en enthousiasme. Misschien heb je indebuurt trouw gevolgd op Facebook, ben je eens door mij of één van de freelancers geïnterviewd of checkte je de website dagelijks. Hoe dan ook: bedankt dat jij mijn werk nóg leuker hebt gemaakt!

Meer in deze categorie

Nieuws

Ga naar “Als je vanuit IJsselstein een gat graaft naar de andere kant van de wereld, kom je hiér uit”

Als je vanuit IJsselstein een gat graaft naar de andere kant van de wereld, kom je hiér uit

Ga naar “Huizenprijzen in een jaar flink gestegen: zo zit het in IJsselstein”

Huizenprijzen in een jaar flink gestegen: zo zit het in IJsselstein

Ga naar “7 x (oud-)IJsselsteiners die we bijna allemaal kennen”

7 x (oud-)IJsselsteiners die we bijna allemaal kennen

In onze gids