Maak van je huis je eigen leutbunker: tijdens IJsselstein Live op carnavalszaterdag

Foto: KOIJ

Niet meer hossend de kroeg in en geen koude neuzen tijdens de optocht: zoals we allemaal wel weten zal carnaval in de Apestad er dit jaar anders uitzien. Maar niet getreurd, ook in 2021 bouwen we op 13 februari een Apestads feestje tijdens IJsselstein Live.

De veiligheidsregio’s in Nederland zetten eerder al een dikke streep door carnaval vanwege het hoge aantal coronabesmettingen en de opkomst van de Britse variant. Dat betekent dus thuis een Apestads feestje bouwen. Hoe? Trek je outfit aan, zorg voor wat bier en versnaperingen, plof op de bank met je huisgenoten en tune in voor de livestream!

Livestream

Op carnavalszaterdag organiseert IJsselstein Live van 13.30 tot 20.00 uur een online feestje. Maak van je huis je eigen leutbunker, carnavalspakkie an en hop in de polonaise met de familie. Met optredens van Johnny Purple, Mike Oskam, Jan van Woudenberg, Dennis Baars en DJ Riesico, kan jouw carnaval niet meer stuk.

Radje draaien

Ook wordt er aan een rad gedraaid en zijn er mooie prijzen te winnen van verschillende ondernemers uit IJsselstein. Wat dacht je van een dinerbon van Brasserie de Kloostertuin of een cadeaubon van Partyshop.nl? De lootjes koop je bij IJsselstein Live voor € 2,- per stuk. Jij bent van de partij, toch?

Lees ook:

Meer in deze categorie

Doen

Ga naar “Sushi bestellen in IJsselstein: deze sushi restaurants bezorgen je sushi thuis”

Sushi bestellen in IJsselstein: deze sushi restaurants bezorgen je sushi thuis

Ga naar “Lekker theeleuten: hier geniet je van een high tea in IJsselstein”

Lekker theeleuten: hier geniet je van een high tea in IJsselstein

Brasserie 1560
Ga naar “Molloten opgelet! De finale van ‘Wie is de Mol?’ zie je live bij deze bioscoop”

Molloten opgelet! De finale van ‘Wie is de Mol?’ zie je live bij deze bioscoop

In onze gids