SportFair & Verenigingenmarkt IJsselstein

Foto: Sportfair IJsselstein

IJsselstein

Op zaterdag 25 september 2021 staat evenemententerrein ’t Podium weer in het teken van de SportFair & Verenigingenmarkt IJsselstein. Het is alweer de achtste editie van dit jaarlijkse evenement. Een mooie kans om – na een ‘raar’ jaar – sport en sociale activiteiten weer op te pakken!

Het evenement wordt op een veilige en verantwoorde manier georganiseerd. Met een gerust hart kun je kennismaken met sport, cultuur en vrijetijdsbesteding in de gemeente IJsselstein. Verschillende verenigingen presenteren op enthousiaste wijze hun activiteiten. De toegang is gratis. De dag start om 11:00 en eindigt om 16:00 uur.

Veel activiteiten

De verenigingen nodigen je van harte uit om mee te doen met hun activiteiten. Een mooie manier om in korte tijd kennis te maken met veel sporten en cultuur in jouw omgeving. Wellicht word je wel enthousiast om lid te worden van een sport- of cultuurvereniging.

Kinderprogramma

Voor de kinderen is er ook een leuk programma. Die kunnen bij de informatiekraam een zeskampkaart ophalen en zo mee doen aan zes activiteiten. Natuurlijk wacht er naderhand een sportieve beloning op ze!

Interesse in deze activiteit?

Interesse in deze activiteit?