Van zomers tot sereen: dit zijn dé slaapkamertrends van 2022

Aangeboden door Slaapboulevard Kwakernaat

Het is lente! Met het mooie weer in aantocht kunnen de ramen en deuren weer lekker open, staat de voorjaarsschoonmaak op de planning én is het wellicht ook weer tijd voor een fris nieuw dekbedovertrek. Wat zijn de trends voor de lente en zomer van 2022? Slaapboulevard Kwakernaat zet ze voor je op een rij.

Zomers geel

De kleur geel is dé trendkleur van aankomende lente en zomer. Je haalt er als het ware de zon mee in huis. Het geeft jouw slaapkamer een extra kleurrijke en vrolijke touch. Geel staat symbool voor het leven, warmte en vitaliteit.

Kijk bijvoorbeeld eens naar dekbedovertrek Mellow Breeze van Kardol. Deze heeft een mooi ontwerp die helemaal aansluit bij de trend van het moment én is gemaakt van 100% hoogwaardig katoensatijn. Dat voelt heerlijk zacht aan. De bloemen op het overtrek zijn wilde orchideeën en tijgerlelies met daartussen handgetekende chrysanten met een Aziatische invloed.

Dekbedovertrek Mellow Breeze. (Foto: Slaapboulevard Kwakernaat)

Natuur

Laat binnen en buiten in elkaar overlopen met een botanisch dekbedovertrek. Doordat we de afgelopen tijd veel binnen hebben gezeten, is de natuur opnieuw opgebloeid. De stilstand van overproductie en massatoerisme heeft de aarde goed gedaan. En juist door deze vertraging hebben we met z’n allen de schoonheid van de natuur weer meer leren waarderen.

Met dekbedovertrek Eleanor van ESSENZA haal je de natuur naar binnen dankzij een prachtig bloemenspel. Een krachtig statement in elke slaapkamer!

Dekbed Eleanor. (Foto: Slaapboulevard Kwakernaat)

Serene rust

Als je ergens de rust wilt opzoeken, dan is het wel in de slaapkamer. De plaats waar jij aan je welverdiende nachtrust begint, maar ook de plek om even alleen of samen te zijn, of om te ontspannen. Hier sluit je de dag rustig af. Dat zie je bijvoorbeeld terug in dekbedovertrek Florine van Beddinghouse. Deze eyecatcher straalt een serene rust uit, dankzij tekeningen en schilderingen van riet en grassoorten in lichte natureltinten.

Dekbedovertrek Florine. (Foto: Slaapboulevard Kwakernaat)

Duurzaam

Duurzaamheid is een steeds groter thema aan het worden, daar kunnen (en willen) we niet omheen. We waarderen de natuur steeds meer. Daardoor worden we bewuster wat voor invloed onze aankopen hebben op het milieu.

Duurzaam en ecologisch beddengoed is dus ook dit seizoen weer één van de trends. De Care collectie van Beddinghouse is dit seizoen uitgebreid met nieuwe kleuren en nieuwe prints. Deze collectie is gemaakt van materialen die vocht goed afvoeren, antibacteriële eigenschappen hebben en gemakkelijker te recyclen zijn.

Bij de Care-collectie van Beddinghouse staat duurzaamheid voorop. (Foto: Slaapboulevard Kwakernaat)

Romantische pasteltinten

Mooie pasteltinten, gebroken wit en lichte neutrale kleuren maken een zacht, vrouwelijk en vooral romantisch verhaal. Fleur je slaapkamer bijvoorbeeld op met dekbedovertrek Floret. Het overtrek heeft een print van een prachtig boeket bestaande uit verschillende bloemen in zachte kleuren. De achterzijde van dit klassieke overtrek heeft een effen lila-roze kleur. Dit overtrek zorgt voor een romantische sfeer in de slaapkamer.

Dekbedovertrek Floret. (Foto: Slaapboulevard Kwakernaat)

Ontdek het hele assortiment

Wil je meer inspiratie? Bekijk online het complete assortiment van de mooiste dekbedovertrekken. Of kom naar de showroom van 4.000 vierkante meter. Daar vind je niet alleen inspiratie, maar staan ook de adviseurs voor je klaar om je verder te helpen.

Lees ook:

Slaapboulevard Kwakernaat

Boonsweg 7, 3274 LH Heinenoord

Nu geopend

Meer informatie

Slaapboulevard Kwakernaat

Boonsweg 7, 3274 LH Heinenoord

Nu geopend

Meer informatie

Meer in deze categorie

Wonen

Ga naar “Binnenkijken bij Isabelle en Vincent: ‘Ondertussen weet ik precies hoe een soldeerbout werkt’”

Binnenkijken bij Isabelle en Vincent: ‘Ondertussen weet ik precies hoe een soldeerbout werkt’

Ga naar “Snel bij zijn: deze huizen in de Hoeksche Waard staan nét te koop”

Snel bij zijn: deze huizen in de Hoeksche Waard staan nét te koop

Ga naar “Zoveel eigen geld heb je als starter nodig voor een huis in de Hoeksche Waard”

Zoveel eigen geld heb je als starter nodig voor een huis in de Hoeksche Waard

In onze gids