Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Moderne makelaar zónder duur kantoor: Appletree Makelaardij gelooft in duurzaam en online

Aangeboden door Appletree Makelaardij 19 december 2019

Appletree Makelaardij is een van de nieuwste makelaarskantoren in de Hoeksche Waard. Natuurlijk doen ze het als nieuweling (met flink veel ervaring, dat wel!) lekker een beetje anders dan anders. Saskia Uittenbogaard van Appletree Makelaardij legt dat graag uit.

Het team van Appletree Makelaardij bestaat inmiddels uit vier personen. Saskia zette bijna vier jaar geleden haar handtekening onder de KvK inschrijving en werkt nu samen met collega’s Sylvia, Tom en Bibiche aan één doel huizen aankopen en verkopen met oog op de toekomst.

Duurzaamheidsadvies

Zo geven de makelaars van Appletree altijd een duurzaamheidsadvies dat voor elke woning op maat wordt gemaakt. Saskia: “Als we een huis opnemen, checken we hoe het zit met de duurzaamheid van het huis. We maken een Groeiwijzer. Wat is er al gedaan, en wat kan een koper doen om het huis duurzamer te maken? Wat kost dat en wat bespaar je er uiteindelijk mee? Als je plannen hebt om je huis bijvoorbeeld te isoleren of zonnepanelen te nemen, dan kun je namelijk een hogere hypotheek krijgen. Maar door de energiebesparing, heb je uiteindelijk lagere lasten. Zo bespaar je CO2 én geld.”

Geduld, tijd en aandacht

Mooie foto’s en plattegronden maken, altijd bereikbaar zijn – natuurlijk geldt dat ook voor Appletree Makelaardij. Maar het team beseft ook: het gaat om dat stapje extra. De reviews die klanten achterlaten op Funda zeggen wat dat betreft heel veel. Appletree scoort gemiddeld een 9,5 en krijgt alleen alleen maar complimenten over het goede advies, het geduld van de makelaars, de tijd en aandacht die ze kopers en verkopers geven en zaken die ze uit handen nemen.

De woningmarkt is online

Een duur kantoor, daar kan een makelaar anno 2019 best zonder. Saskia: “Wij geloven echt in online. Daarom hebben we geen duur kantoor met huizen in de etalage. Wie gaat er nog langs de ramen bij makelaarskantoren als je een huis zoekt?” Voor elke woning maken Saskia en haar collega’s een marketingplan op maat. Voor het ene huis een uitgekiende Facebookpromotie gericht op een heel specifiek publiek, voor de ander een advertentie op Google. De makelaars van Appletree kunnen je natuurlijk ook juist helpen in de zoektocht naar je ideale huis. Geen overbodige luxe in deze tijd, waarin het aanbod beperkt is en de vraag groot.

Van klein tot villa

Het werkgebied van Appletree Makelaardij richt zich vooral op de Hoeksche Waard, maar je komt de oranje ‘te koop’ borden ook tegen in bijvoorbeeld Rhoon, Barendrecht en Dordrecht. Van leuke starterswoningen tot een pand van 1,1 miljoen: de makelaars komen overal.  Met zijn vieren vullen Sylvia, Tom, Bibiche en Saskia elkaar goed aan. “Samen hebben we veel ervaring en weten we goed hoe we het wél en vooral ook hoe we het niet willen. Maar het belangrijkste is dat kopers en verkopers met een goed gevoel de deur van hun huis dichtdoen. Daar zijn wij voor.”


Meer over Appletree Makelaardij ontdekken?

Appletree Makelaardij makelaars

Geopend09:00 - 18:00

Julianastraat 64, Oud-Beijerland

Bekijk meer:makelaars

adv.