Nieuw! In deze woningen kun je virtueel alvast van beneden naar boven rondlopen

Aangeboden door VMK Makelaars en Taxatiekantoor 1 mei 2019

Makelaarskantoor VMK heeft iets nieuws en wij voelen een nieuwe hobby opkomen. De Numansdorpse makelaar maakt als eerste in de Hoeksche Waard een 3D-scan van koopwoningen waarmee je à la een soort Google Streetview helemaal door het huis kunt lopen. 

“Het is een heel nieuwe beleving. Je ziet een huis op deze manier zoals het écht is. Geen verrassingen, geen kamertjes die op de foto veel groter lijken dan in het echt,” vertelt makelaar Ralph Deurloo over de nieuwste service van VMK.

Ook handig: als kijker is de 3D-scan het ultieme naslagwerk. Hoe zat het ook alweer bij dat kozijn op zolder, welke kleur hebben de tegels op het toilet? De 3D-scan kun je op je mobiel, tablet en desktop bekijken. Via je je mobiel of tablet beweeg je je voort met je vingers.

Kwalitatieve bezichtigingen

Zo ‘wandel’ je makkelijk van de begane grond naar de slaapverdieping, naar zolder en terug. Niet alle huizen die VMK verkoopt, hebben de 3D-optie automatisch. Verkopers kunnen zelf voor deze nieuwe optie kiezen.

“Als verkoper geef je je eigen huis wel echt bloot: je kunt niks verstoppen of aan de verbeelding overlaten. Maar je weet ook dat de mensen die vervolgens een bezichtiging inplannen, écht interesse hebben. We houden kwalitatieve kijkers over,” licht makelaar Ralph Deurloo toe.

De eerste

VMK komt als eerste in de Hoeksche Waard met deze nieuwe innovatie. Voor de makelaar is het een mooie manier om zich te onderscheiden van andere makelaarskantoren. “We wilden iets doen wat niemand anders nog doet. Een 3D-woningtour bestaat al een paar jaar, maar was lang onbetaalbaar om te laten maken. We hebben nu een goede partij gevonden die dit voor ons kan doen.”

Nu wil je natuurlijk wel even zien hoe dat er uit ziet. Deze 5 koopwoningen zijn al voorzien van een 3D-scan. Klik op de linkjes om alvast een virtuele wandeling door het huis te maken.

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Cromstrijensingel, Numansdorp

Foto: Makelaars- en Taxatiekantoor VMK

Bekijk hier de 3D tour Van Cromstrijensingel 16, Numansdorp


Deze bijdrage wordt je aangeboden door VMK Makelaars en Taxatiekantoor. Meer over VMK Makelaars en Taxatiekantoor ontdekken?

VMK Makelaars en Taxatiekantoor makelaars

Nu open09:00 - 17:30

Voorstraat 8, Numansdorp

Bekijk meer:makelaars

Bachstraat 39, Numansdorp

Foto: Makelaars- en Taxatiekantoor VMK

Bekijk hier de 3D tour van Bachstraat 39, Numansdorp

Oud-Beijerlandsedijk 8, Oud-Beijerland

Foto: Makelaars- en Taxatiekantoor VMK

Bekijk hier de 3D tour van Oud-Beijerlandsedijk 8, Oud-Beijerland

Parallelweg 13a, Numansdorp

Foto: Makelaars- en Taxatiekantoor VMK
Beeld: 3D Scan Matterport voor VMK

 

Bekijk hier de 3D tour van Parallelweg 13a, Numansdorp

Van de Goessingel 11, Numansdorp

Foto: Makelaars- en Taxatiekantoor VMK

Bekijk hier de 3D tour van Van de Goessingel 11, Numansdorp

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.