Dit Oud-Beijerlandse nieuwbouwproject gaat bijna in de verkoop (en dit kost het)

Door Rosanne Buitendijk 19 maart 2019

Aan de Karel Doormanstraat in Oud-Beijerland, waar ooit het postkantoor stond, komt een gloednieuwe woonwijk: het Abel Tasmankwartier. Er komen negen herenhuizen, vijftien eengezinswoningen en elf bungalows. De woningen gaan donderdag 28 maart in de verkoop.

De projectontwikkelaar heeft net de impressies en prijzen van de woningen bekend gemaakt. Wil je wonen op deze plek in hartje Oud-Beijerland, dan kost dat je minimaal €290.000,-. Dat is de voorlopige vanafprijs van de bungalows: honderd vierkante meter woonoppervlakte, een slaapkamer beneden en een tuin op het oosten.

Foto: Abel Tasmankwartier

Start bouw

De eengezinswoningen gaan in de verkoop vanaf drie ton, de herenhuizen vanaf €380.000,-. De eengezinswoningen hebben een tuin op het zuiden óf noorden. De herenhuizen hebben een tuin op het zuiden en twee eigen parkeerplaatsen. De huizen worden gasloos en energieneutraal gebouwd. De bouw moet in het tweede kwartaal van dit jaar starten. In het tweede kwartaal van 2020 volgt de oplevering.

Start verkoop

Lijkt het je wat? De verkoop start op donderdag 28 maart. Van 17.00 tot 19.00 uur in kun je in de Up Social Club (de oude Bijlschool) de verkoopbrochure ophalen, al je vragen stellen aan de projectontwikkelaar en het (digitale) inschrijfformulier invullen.

Lees ook:

Wonen in deze gloednieuwe nieuwbouwwijk in ‘s-Gravendeel? Dit kost het je minimaal

Nieuwbouwwijk Bij de Watertoren in 's-Gravendeel is net voor het weekend in de verkoop gegaan. In de...
binnenkijken nieuwbouwhuis marisca 14

Binnenkijken in het nieuwbouwhuis van Marisca en haar gezin: ‘Het lijkt af, maar ik blijf veranderen’

Anderhalf jaar wonen Marisca en haar gezin nu in hun splinternieuwe nieuwbouwhuis in Heinenoord. Ze ...

Deze 5 nieuwbouwplannen zijn nét bekend gemaakt

Het regent nieuwbouwplannen in onze inbox. In Oud-Beijerland, Puttershoek, 's-Gravendeel worden vijf...

Meer over

Wonen

adv.