Deze nieuwbouwprojecten zijn nu in de verkoop (en nog beschikbaar!)

Door Rosanne Buitendijk 11 februari 2019

Vaak moet je er even geduld voor hebben, maar als je dan eenmaal een nieuwbouwwoning hebt, kan de vlag uit. Van keuken tot vloer en indeling: alles kun je zelf bepalen. En de komende jaren heb je geen omkijken naar het onderhoud. Beter! Bij deze nieuwbouwprojecten in de Hoeksche Waard maak je nog kans: er zijn namelijk nog woningen beschikbaar. 

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Koningshof, Oud-Beijerland

De oude Koni fabriek wordt omgetoverd tot een woonparadijs. Bouwnummer 48 is nog vrij. Dit wordt een stoere, industriële maisonnette van 77 m² en eigen tuin.

De Posthoorn, Puttershoek

De Posthoorn gaat tegen de vlakte (oohh, al die herinneringen die hier gemaakt zijn!) en daar komen vrijstaande villa’s voor terug. Je kunt nu jouw kavel bemachtigen.

Beeld: Spiering Makelaardij

De Torensteepolder, Numansdorp

Er is een hoop te doen om de verkeersveiligheid rondom dit nieuwbouwproject, maar de bouw gaat door. De huizen en locatie zien er prachtig uit, maar daar hangt wel een prijskaartje aan.

De Fruithof, Nieuw-Beijerland

In Nieuw-Beijerland wordt voor jong en oud appartementencomplex de Fruithof gebouwd. Elk appartement krijgt hier zijn eigen zonnepanelen.

Aan de Kreek, Nieuw-Beijerland

Deze week gaan 20 woningen in nieuwbouwproject Aan de Kreek in Nieuw-Beijerland in de verkoop. De woningen zijn een mix van rijtjeshuizen, twee-onder-een-kap woningen en vrijstaande huizen. Interesse? Zet 13 februari in je agenda!

Beeld: Makelaardij de Jong

De Doornaam Oud-Beijerland

Nieuwbouwproject De Doorman in hartje Oud-Beijerland bevat 9 duurzame appartementen en twee moderne stadsvilla’s.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.