Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze makelaar haalt het maximale uit je interieur: ‘Zo trek je veel meer kijkers’

Aangeboden door PHmakelaardij 18 november 2020

Huizen worden tegenwoordig zo snel verkocht, dat het soms lijkt alsof ze zichzelf verkopen. Toch is een snelle, goede verkoop niet vanzelfsprekend, volgens Rob Hagen van PH Makelaardij in Numansdorp. Zo voeren zij altijd een verkoopstyling uit, zodat je huis goed voor de dag komt. “We zorgen dat de presentatie van de woning tot in de puntjes in orde is.”

PH Makelaardij bestaat inmiddels ruim zes jaar en is opgericht door de in Numansdorp opgegroeide Rob Hagen, die al sinds 2007 in het makelaarsvak zit. “Ik heb ook buiten de Hoeksche Waard gewerkt als makelaar, wat ook heel leuk was, maar daardoor besef je ook hoe mooi de Hoeksche Waard is om te wonen. De voorzieningen zijn goed en er is veel levendigheid, maar tegelijk kun je ook makkelijk de rust opzoeken en genieten van mooie natuur. Dat vind je echt niet overal.”

Verkoopstyling

Rob, die zelf naast makelaar ook taxateur is, vertelt dat het team van PH Makelaardij compact is.  “Daardoor kunnen we snel handelen en persoonlijke service leveren”, vertelt Rob. “We hebben een eigen verkoopstyliste in dienst. Om een goed verkoopresultaat te behalen, moet de presentatie van de woning tot in de puntjes in orde zijn. Wij geven niet alleen tips, zoals sommige andere makelaars, maar voeren daadwerkelijk een styling uit. Onze verkoopstyliste Dionne neemt je op dat gebied alles uit handen. Bijvoorbeeld door accessoires neer te zetten of juist weg te halen. Het zijn vaak de kleine dingen die de uitstraling van je huis enorm verbeteren. Dat zie je terug op de foto’s. Daardoor trek je veel meer kijkers en krijg je dus een beter verkoopresultaat.”

PH Makelaardij nov. 2020 06
Het team van PH Makelaardij, met rechts op de foto verkoopstyliste Dionne (Foto indebuurt Hoeksche Waard)

Vaste prijzen

Bijzonder aan PH Makelaardij is dat ze met vaste prijzen werken, in plaats van een percentage van de verkoopprijs te vragen. “Ik vind het belangrijk dat je als verkoper vooraf weet waar je aan toe bent. En je krijgt altijd het complete pakket. Dit houdt in: verkoopstyling, professionele woningfotografie inclusief 360 graden fotografie, plattegrond, woningvideo en betaalde advertenties op sociale media. En je woning komt niet op één, maar verschillende woningwebsites te staan, waaronder Funda, Jaap en Huislijn.”

Oververhit

Volgens Rob is de Hoeksche Waardse woningmarkt nog steeds oververhit, wat wil zeggen dat er veel meer vraag dan aanbod is. “Corona heeft daar niet veel aan veranderd”, zegt Rob. “De huizenprijzen zijn dit jaar blijven stijgen, hoewel de waardestijging niet overal even groot is. In plaatsen als Oud-Beijerland en Numansdorp zijn de huizenprijzen bijvoorbeeld harder gestegen dan in andere plaatsen.”

Breed oriënteren

Dat kan juist een argument zijn om je breed te oriënteren, legt Rob uit. “Veel kopers kijken met oogkleppen op naar de huizenmarkt en gaan op zoek naar een huis in een specifieke plaats. Dat kan, maar je betaalt al snel tienduizenden euro’s méér dan voor een vergelijkbaar huis in een minder grote plaats. Zeker als je je eerste huis koopt, adviseer ik altijd om je niet op één plaats vast te pinnen. Ook in de minder grote plaatsen zijn de basisvoorzieningen vaak goed en je houdt geld over voor nieuwe meubels of een verbouwing.”

Rust

Zeker in de huidige woningmarkt is het volgens Rob belangrijk om rust te behouden. “Over het algemeen kun je zeggen: rust bespaart geld. Als het om het kopen van een huis gaat, kunnen we je als aankoopmakelaar helpen om een zo goed mogelijk bod te doen. In welke situatie moet je overbieden en wanneer niet? Wij helpen je op basis van onze lokale kennis om dat te bepalen.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door PHmakelaardij. Meer over PHmakelaardij ontdekken?

PHmakelaardij

Gesloten09:00 - 19:00

Chr. Huygensstraat 26a, Numansdorp

adv.