Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier kun je volgend jaar wonen: nieuwbouwwoningen en appartementen bijna in de verkoop

Aangeboden door Midstate V.O.F 9 januari 2020

In de Torensteepolder in Numansdorp wordt later dit jaar gestart met de bouw van 30 appartementen en 24 eengezinswoningen. De verkoop van deze woningen begint op woensdagavond 15 januari. 

De 24 hoek- en rijwoningen van project De Meent krijgen een alles behalve standaard uiterlijk: met het metselwerk en dakoverstekken wordt juist gezorgd voor een speelse, originele uitstraling. De woningen zijn lekker ruim. Ze variëren in grootte van 133 m² tot 155 m². Ook de achtertuin mag er zijn: die is minimaal 11,5 meter diep.

Is je auto je lief? Bij een aantal hoekwoningen hoort een garage – bij de overige hoekhuizen kun je daarvoor kiezen. De prijzen voor de eengezinswoningen beginnen bij €318.000 v.o.n.

Appartementen

appartementen torensteepolder
Beeld: Bolton Ontwikkeling

Appartementen zijn schaars in de Hoeksche Waard, maar wie weet ben jij straks toch de gelukkige eigenaar van een gelijkvloerse woning. Onderdeel van project De Meent in de Torensteepolder zijn de twee appartementencomplexen die later dit jaar gebouwd worden. In de twee gebouwen komen in totaal 30 appartementen. Alle appartementen hebben twee of drie slaapkamers en een terras van 18m². Bang dat je het tuinieren zo gaat missen in een appartement? Dan moet je gaan voor een van de appartementen op de begane grond: daar hoort een tuin van 120m² bij!

De appartementen hebben een oppervlakte van 99 m² tot 122 m² en worden aangeboden vanaf €349.000 v.o.n.

Start verkoop

torensteepolder
Beeld: Bolton Ontwikkeling

De bouw van de appartementen en eengezinswoningen begint in het najaar van 2020. Een aantal voorbereidingen zijn daarvoor zichtbaar al getroffen. Op woensdagavond 15 januari is de verkoopavond van project De Meent. Je bent tussen 19.00 en 20.00 uur welkom bij restaurant ’t Schippershuis in Numansdorp. Daar ligt alle informatie over de woningen klaar, start de inschrijfperiode en kun je al je vragen stellen aan de makelaars van Ooms Veldhoen & Romeijn Makelaardij. Vanaf donderdag 16 januari kun je op de website van De Torensteepolder alle opties per woning bekijken en kun je jouw woning naar zin samenstellen. Je kunt in de woonmodule dan gelijk zien hoe de woning er met jouw keuzes uitziet.

De eerste woningen in De Torensteepolder zijn trouwens al opgeleverd en bewoond. In project De Bloesem zijn nog een aantal twee onder één kap woningen beschikbaar.

Op dit kaartje zie je waar de woningen in De Meent precies komen in De Torensteepolder. 

Beeld: Bolton Ontwikkeling

Meer over Midstate V.O.F ontdekken?

Midstate V.O.F bouwbedrijven

Rijksstraatweg 324-F, Wassenaar

Bekijk meer:bouwbedrijven

adv.