Lekker landelijk wonen: deze 8 huizen staan nu te koop

Door Rosanne Buitendijk 8 juli 2019

Goed, het is wat verder fietsen naar de bakker als je geen brood meer in huis hebt, maar verder zitten er veel voordelen aan lekker landelijk wonen. Je buren klagen niet zo snel als je de muziek wat harder zet, je hebt rust en ruimte en daardoor continu een vakantiegevoel. Wil je dat ook? Deze 8 huizen hebben een landelijke ligging en wachten op nieuwe bewoners. We gluren even binnen!

<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

Schenkeldijk

Deze is – zoals meer uit dit lijstje – voor de klusser. Want dat is wel waar het op aan komt bij dit soort huizen: zelf aan de slag óf je portemonnee trekken omdat iemand anders er al iets moois van heeft gemaakt.

Blaaksedijk

Aan dit huis aan de Blaaksedijk hoef je bijvoorbeeld niks meer te doen. Kost ook wat, maar je krijgt ook wel wat!

Goudswaard

De sneeuw verraadt dat dit huis al eventjes te koop staat. Aan de voorkant kijk je uit over het haventje van Goudswaard, aan de achterkant strekken de akkers zich uit.

Strijen

Hier heb je wél het landelijke uitzicht, maar is het niet ver fietsen naar de bakker. En voor dit huis hoef je ook geen klusser te zijn!

Zuid-Beijerland

Dit huis ligt in het buitengebied van Zuid-Beijerland, dus dan weet je dat je lekker rustig woont. Het huis kan een update gebruiken, maar aan de badkamer hoef je in elk geval niks meer te doen.

Goudswaard

Dit huis is misschien wel de leukste van allemaal. Rustige ligging? Check. Mooi uitzicht? Check? Leuk interieur? Check, check, check! Wat een sfeertje!

Numansdorp

Wordt zesenhalve ton toch wat lastig? Aan dit dijkhuisje kun je nog helemaal je eigen draai geven. Laat je inspireren door mooie voorbeelden en maak er wat moois van.

Klaaswaal

Aan de Boomdijk bij Klaaswaal is het idyllisch wonen. Bijvoorbeeld in deze woonboerderij mét paardenstallen.

<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.