6 x leuke woningen in Strijen die nu te koop staan

Door Jasper van Everdingen 3 december 2018

De huizenmarkt is een gekkenhuis. Iedereen zet zijn huis te koop en als je op zoek naar een huis in de Hoeksche Waard bent, moet je de pareltjes er maar uit weten te pikken. We helpen je een handje en zetten een aantal leuke woningen in Strijen voor je op een rij.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Bloesemhof 16

Deze geschakelde woning uit 1982 ziet eruit alsof-ie netjes is bijgehouden. Het huis is afgewerkt in warme tinten, maar wie een voorkeur heeft voor wit, kan bij de lokale verfwinkel terecht. Ook handig: De Bommel Meubelen zit om de hoek. De vraagprijs voor deze eengezinswoning aan de Bloesemhof is € 210.000 k.k.

Schoolstraat 18

Een jonge hoekwoning met de groenteboer, de bakker en supermarkten om de hoek. Dat klinkt toch ideaal? En dat hoeft ook niet veel te kosten. Kijk maar naar dit in 2013 gebouwde woonhuis met jaren 30 uitstraling aan de Schoolstraat. Vraagprijs: €234.000 k.k.

Nieuwestraat 35

Dit huis is er ééntje om spontaan verliefd op te worden. Wat een plaatje! Deze vrijstaande woning uit 1912 is fraai gemoderniseerd mét behoud van het authentieke karakter. En alles is smaakvol en tot in de puntjes afgewerkt. Of wat dacht je van al die ruimte en de schitterende tuin aan het water! Aan zo’n droomhuis mag dan ook wel een prijskaartje van € 560.000 k.k. hangen, toch?

De Tienhond 6

Dit huis zit met een vraagprijs van € 355.000 k.k. tussen de vorige woningen in. Maar deze halfvrijstaande woning uit 1994 is dan ook al instapklaar. Van de voor- tot achtertuin en van beneden tot boven ziet dit huis aan De Tienhond er pico bello uit. Kortom: regel de verhuiswagen maar!

Stoop van Strijenstraat 21

Een huis aan een rustig woonerf, da’s pas fijn. Uit je werk kun je de auto gewoon op je eigen erf parkeren en ’s ochtends stap je naar buiten zonder dat je direct voor je sokken wordt gereden. Je hebt hier niet alleen ruimte voor je deur, ook binnen heb je veel leefruimte. Dit huis uit 1996 ziet er verzorgd uit en aan de strakke, onderhoudsvriendelijke tuin hoef je ook niks meer te doen. Vraagprijs: € 387.500 k.k.

Schoolstraat 132

Ideaal voor starters: een appartement midden in het centrum van Strijen. Voor € 189.500 heb je een 3-kamerappartement op de eerste en tweede verdieping van een tussenwoning uit 2013 aan de Schoolstraat. Het appartement ziet er bovendien keurig en modern uit, heeft parkeergelegenheid voor de deur en horeca en winkels op loopafstand.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.