6 x leuke huizen in de Hoeksche Waard die sinds dit jaar te koop staan

Door Jasper van Everdingen 7 januari 2019

Het nieuwe jaar is nog maar pas begonnen. Wil jij graag een (nieuw) huis kopen dit jaar? Kijk dan hier naar de leukste huizen die pas sinds 2019 te koop zijn gekomen in de Hoeksche Waard.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Martin Luther Kingstraat 42, Heinenoord

Op zoek naar een kant en klare gezinswoning aan de rand van een dorp? Bingo! Sinds twee dagen staat in Heinenoord deze tussenwoning uit 1972 te koop. Aan de voorzijde heb je zowel vanuit de woonkamer als je slaapkamer uitzicht op het Zalmpad aan de Oude Maas. Dat is lekker wakker worden!

Molenlaan 7, Maasdam

Vanaf de voorkant gezien lijkt dit huis nog niet heel erg veelbelovend, maar schijn bedriegt. Want van binnen is deze tussenwoning uit 1963 leuk ingericht en instapklaar. Het huis ziet er keurig onderhouden uit en is helemaal van deze tijd. Zo kun je je meteen storten op het opknappen van de voor- en achtertuin.

Nieuwestraat 77, Strijen

Wil je liever ruim en/of gelijkvloers wonen? Dat kan in Strijen in dit vrijstaande huis uit 1962 dat sinds gisteren op de markt is. Deze bungalow staat op een stuk grond van maar liefst 1000 vierkante meter. Kost een half miljoen, dat wel. Maar dan heb je er wel een grote loods bij en woon je aan het water, op loopafstand van het winkelcentrum.

Bosweg, Strijen

Voor als je van groen houdt, en dan hebben we het niet over de tuin, dan word je misschien hier wel heel vrolijk van: een tussenwoning met door heel het huis groene en grijze muren. Dat is nog eens gedurfd en weer eens wat anders dan al die overwegend witte huizen. Heb je toch liever een andere kleur, dan is de schilder slechts een paar straten verderop. Want buiten de kleurrijke muren is het ook gewoon heel leuk huis.

Numansgors 175, Numansdorp

Ook vers op de markt: deze hoekwoning in de rustige wijk Numansgors aan de rand van het Hollands Diep bij Numansdorp. Opvallend is de niet alledaagse indeling van het huis, met de badkamer op de begane grond en de keuken op de eerste verdieping. Rondom het beschutte huis heb je meerdere terrassen. En vanuit de woonkamer heb je zicht op je eigen ligplaats in de haven. Kortom: wonen met een vakantiegevoel!

Numansgors 40, Numansdorp

We sluiten af met een ander huis in Numansgors, dat wel heel bijzonder is ingericht. Smaken verschillen, zullen we maar zeggen. En als je verder kijkt, dan zie je vooral het prachtige uitzicht dat je over de haven en het Hollands Diep hebt!

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.