Surprise! 5x gewone huizen met een lekker grote tuin

Door Rosanne Buitendijk 12 maart 2019

De lente nadert en we kunnen niet wáchten om weer lekker te barbecueën, zonnebaden en te relaxen in de tuin. Nu hebben gelukkig heel veel Hoeksche Waardse huizen wel een fijn tuintje waarin dat kan. Mag het van jou wel wat groter maar heb je geen zes ton op de bank staan? (Want ja, daar kun je alle kanten mee op…) Deze 5 heel normale koopwoningen hebben als bonus een lekker grote tuin. Kijk mee!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Puttershoek

Foto's: Spiering Makelaardij
Foto's: Spiering Makelaardij

 

Letterlijk om de hoek van het Puttershoekse winkelcentrum ligt dit schattige huis met superdiepe achtertuin op het oosten. Aan het interieur wil je misschien nog wel het een en ander doen, maar tussen het slopen, behangen en een nieuwe keuken installeren door kun je even uitblazen in de tuin.

‘s-Gravendeel

Foto's: Vrieling Makelaardij

Dit zie je niet vaak: behalve een fijne achtertuin, heeft dit huis ook nog een stuk tuin aan de zijkant dat op dijkniveau ligt. Met een trappetje ga je naar het hoger geleden gedeelte van de tuin, die trouwens prima onderhouden is.

Zuid-Beijerland

Foto's: De Hoeksche Makelaar

Deze tuin is maar liefst zestien meter diep en ligt op het oosten. Je vindt hier altijd wel ergens een fijn plekje om in de zon (of juist de schaduw) te zitten. Onder de overkapping zit je zelfs in de winter nog hartstikke fijn.

Puttershoek

Foto: Makelaardij De Jong
Foto: Makelaardij De Jong

Dit knusse jaren-50 hoekhuis heeft een tuin die stukken groter is dan je zou verwachten. Hij ligt op het noordwesten, wat betekent dat je vooral in de middag en avond nog heerlijk in het zonnetje zit. Maar met deze afmetingen vind je ook eerder op de dag al gauw een lekker zonnig hoekje.

Oud-Beijerland

Foto: Groote Waard
Foto: Groote Waard
Foto: Groote Waard

Bij dit huis krijg je niet zomaar een tuin, maar één met uitzicht. Het lijkt bijna alsof de tuin oneindig is, maar helaas: de landerijen zijn niet van jou. Misschien maar beter ook, anders wordt het helemaal zo’n dagtaak. Je bereikt de tuin via de sfeervolle woonkamer. Jaja, behalve dat de tuin ideaal is voor de hobbytuinder, is het huis van binnen ook nog heel erg leuk.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.