Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze 20 nieuwbouwhuizen bij Numansdorp staan nét te koop

Aangeboden door Midstate V.O.F 14 oktober 2019

Zit jij te azen op een ruim nieuwbouwhuis in de Hoeksche Waard? Goed nieuws! In de Torensteepolder in Numansdorp staan nu 20 twee onder één kap woningen te koop.

De twintig twee onder één kapwoningen in deelproject De Bloesem hebben allemaal een achtertuin grenzend aan het water. De woningen variëren van 149 m² tot 173m². Lekker ruim dus! De woningen worden aangeboden vanaf €450.000 v.o.n.

Start verkoop en inschrijven

Vanaf woensdag 16 oktober kun je je inschrijven voor een van de nieuwbouwwoningen. Op de website van De Torensteepolder kun je vanaf donderdag 17 oktober alle opties per woning bekijken en jouw woning naar zin samenstellen. Je kunt in de woonmodule dan gelijk zien hoe de woning er met jouw keuzes uitziet. Alle twee onder één kap huizen uit De Bloesem liggen aan een groen plein en hebben een berging en twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

De bouw start in 2020

Je kunt je tot 30 oktober inschrijven voor een van de huizen. Alle woningen worden gasloos gebouwd en krijgen een bodemwarmtepomp. De bouw start in de zomer van 2020.

De eerste woningen in De Torensteepolder zijn trouwens al opgeleverd en bewoond.

Op dit kaartje zie je waar de woningen in De Bloesem precies komen in De Torensteepolder. 

Sneak preview: appartementen en tussenwoningen

In De Torensteepolder worden ook appartementen en tussenwoningen gebouwd. Deze gaan in het eerste kwartaal van 2020 in de verkoop. Tijdens de verkoopavond in ’t Schippershuis kun je daar alvast een sneak preview van krijgen. De vanafprijs is €298.000. Houd zeker ook de website in de gaten!

De Torensteepolder wordt ontwikkeld door projectontwikkelaar Midstate. Via de oranje button hieronder vind je meer informatie over alle woningen.


Meer over Midstate V.O.F ontdekken?

Midstate V.O.F bouwbedrijven

Rijksstraatweg 324-F, Wassenaar

Bekijk meer:bouwbedrijven

adv.