Nieuwe namen! The Society Shop en Lacoste naar Oud-Beijerland

Door Rosanne Buitendijk 9 februari 2019

The Society Shop en Lacoste vestigen zich in het voormalige Voorwindenpand in Oud-Beijerland. Met de komst van deze twee nieuwe winkels is het winkel/kantoorpand helemaal gevuld.

De winkels zullen in april en mei open gaan. The Society Shop richt zich exclusief op de betere herenmode. Bij Lacoste kun je terecht voor dames, heren én kinderen. De onderhandelingen met deze partijen liep al een tijdje. Nu het rond is, zijn alle lege plekken in het pand opgevuld.

In het Voorwindenpand opende deze week horecazaak De Lobby. By Voorwinden en cosmeticazaak Helemaal Mooii Lifestyle hebben er al een plek. Die laatste breidt komende tijd nog uit: er komt nog een pedicure/manicurebar, kapper en massagesalon. Ook zit er een sportschool in het pand.

Werkplekken

Het voormalige Voorwindenpand is deels een werkplek. De kantoren van MOL Maritime en e-Businesstravel zitten op de twee bovenste verdiepingen. Op de eerste verdieping wordt nog een flexwerkruimte gerealiseerd. Er zullen zo’n 20 werkplekken komen. Per wanneer is nog niet duidelijk: daar moet namelijk nog flink wat voor verbouwd en aangelegd worden.

The Lobby in het Voorwindenpand is open en heeft een knállend interieur

Het duurde wat langer voor alle vergunningen binnen waren, maar het is zover: koffie/lunch/borrelzaa...
voorwindenpand helemaal mooii lifestyle beauty

Achter de schermen bij het Voorwindenpand: dit komt er allemaal (VIDEO)

We mochten even binnenkijken in het oude Voorwindenpand in Oud-Beijerland en we hoorden met veel ent...
  • Wil jij een 'Nieuw in Hoeksche Waard' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Hoeksche Waard.

adv.