Leuk testje: komt jouw slaapkamer door de keuring?

Aangeboden door Slaapboulevard Kwakernaat

Je brengt je auto naar de APK, maar je slaapkamer en bed check je vast niet zo vaak. Toch breng je daar een derde van je leven door! Reden genoeg om te zorgen dat je lekker uitgerust wakker wordt en geen vage klachten krijgt. Met deze slimme tips zorg je dat jouw slaapkamer door de keuring komt. Eerlijk zeggen: hoe erg was het bij jou gesteld of viel het mee?

Wil jij er zeker van zijn dat jouw slaapkamer door de keuring komt? De experts van Slaapboulevard Kwakernaat komen graag langs voor een kosteloze BeddenCheck. Ze nemen dan jouw slaapkamer én bed onder de loep en beantwoorden al je slaapvragen. Vraag hier jouw gratis BeddenCheck aan.

Stap 1: check je bed

Het is belangrijk om je bed zo nu en dan kritisch onder de loep te nemen en te controleren of alle onderdelen nog in goede staat zijn. Na verloop van tijd biedt het bed niet meer de ondersteuning die je ervan gewend bent en kunnen bijvoorbeeld rug- en nekklachten ontstaan. Belangrijk dus om onderdelen van je bed tijdig te vervangen. Maar hoe weet je of bijvoorbeeld je matras, bedbodem of topper aan vervanging toe is? Een rechte lattenbodem is bijvoorbeeld geen goed teken. Hier lees je waarom en zie je de rest van de handige checklist.

Gratis BeddenCheck

Twijfel je over de huidige staat van je bed? De slaapspecialisten van Slaapboulevard Kwakernaat komen graag bij je langs om jouw bed te controleren. Zij geven eerlijk en deskundig advies en doen geheel vrijblijvend een prijsopgave voor het eventueel te vervangen onderdeel. Verder beantwoordt de slaapadviseur al jouw slaapvragen. Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis BeddenCheck.

Foto: Slaapboulevard Kwakernaat
Foto: Slaapboulevard Kwakernaat

Stap 2: de grote schoonmaak

Vergeet je tijdens de voorjaarsschoonmaak ook de slaapkamer niet? Een schone slaapkamer is beter voor je gezondheid. Door stof, huidschilfers, vocht en haren is er huisstofmijt in de slaapkamer te vinden, met name in bed. Dit kun je nooit volledig voorkomen, maar door schoon te maken, kun je het tot een minimum beperken. Tips om de verschillende bedonderdelen op de juiste manier schoon te maken lees je hier. Wist je bijvoorbeeld dat je juist níét het dekbed moet openslaan na het opstaan?

Foto: Slaapboulevard Kwakernaat
Foto: Slaapboulevard Kwakernaat

Stap 3: opgeruimd staat netjes

Logisch maar waar: een opgeruimde slaapkamer zorgt voor rust in je hoofd. Maak je dus niet meer schuldig aan ‘de stoel’ vol kleren maar kies voor een fijne opbergoplossing. Slaapboulevard Kwakernaat heeft een uitgebreide collectie slaapkamerkasten met keuze uit draaideurkasten, schuifwandkasten en inkoopkasten.

De losse segmenten van de kasten kun je naar wens combineren. Zo ontwerp je samen met de specialist jouw eigen droomslaapkamer. Met een kosteloos 3D-ontwerp zie jij meteen hoe jouw slaapkamer eruit gaat zien. De bezorging én montage zijn bovendien helemaal gratis. Kom je ook langs binnenkort?

Foto: Slaapboulevard Kwakernaat
Foto: Slaapboulevard Kwakernaat

Stap 4: een goed slaapklimaat

Tot slot: een juist slaapklimaat is erg belangrijk voor de hygiëne en levensduur van je bed én voor je eigen gezondheid. De ideale luchtvochtigheid is rond de 45%. Met een open raam komt dit soms boven de 70%, wat nadelige gevolgen kan hebben voor je gezondheid en je beddengoed. Wil je meer weten over een gezonde luchtvochtigheid, op een juiste manier ventileren of in welke temperatuur je het beste slaapt? Hier lees je alles over het juiste slaapklimaat.

Foto: Slaapboulevard Kwakernaat
Foto: Slaapboulevard Kwakernaat

Slaapboulevard Kwakernaat

Boonsweg 7, 3274 LH Heinenoord

Nu geopend

Meer informatie

Slaapboulevard Kwakernaat

Boonsweg 7, 3274 LH Heinenoord

Nu geopend

Meer informatie

Meer in deze categorie

Winkelen

Ga naar “Voor de boekenwurm! 6 x boekenwinkels in de Hoeksche Waard”

Voor de boekenwurm! 6 x boekenwinkels in de Hoeksche Waard

Ga naar “Van zomers tot sereen: dit zijn dé slaapkamertrends van 2022”

Van zomers tot sereen: dit zijn dé slaapkamertrends van 2022

Aangeboden door Slaapboulevard Kwakernaat

Ga naar “Hier vind je dé oplossing voor pijntjes: ‘Waarop je loopt heeft invloed tot aan je nek’”

Hier vind je dé oplossing voor pijntjes: ‘Waarop je loopt heeft invloed tot aan je nek’

Aangeboden door Jelier Schoenmode

Jelier Schoenmode (1)

In onze gids