Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Heel de winkel voor jezelf! Hier shop je in alle rust de leukste outfits bij elkaar

Aangeboden door Bazz Jeans & Casual 31 oktober 2020

Nu de herfst is aangebroken, ben je misschien wel op zoek naar een warme aanvulling op je garderobe. Bij Bazz Jeans in Oud-Beijerland is de kans groot dat je slaagt. Ook in coronatijd, want de kledingzaak heeft verschillende maatregelen genomen om veilig te kunnen winkelen.

Volgens eigenaar Ton Hollaar is de kracht van Bazz Jeans om klanten van persoonlijk stylingadvies te voorzien. “Ons personeel kent bij wijze van spreken de garderobe van onze klanten uit het hoofd, en geeft daar graag passend advies bij.”

Personal shopping

Om je ook in coronatijd persoonlijk advies te kunnen blijven geven, is bij Bazz Jeans privéwinkelen mogelijk. Daarbij heb je heel de winkel voor jezelf: jij en de stylist gaan rustig de winkel door. Dat geeft je veel privacy, rust én je komt niet met anderen in contact. Je kunt hiervoor telefonisch, via mail of sociale media een afspraak maken. “Heb je een voorkeur voor een bepaalde medewerker? Dan kun je ook dat nog aangeven”, vertelt Ton.

Ook als je geen gebruik maakt van deze personal shopping-mogelijkheid kun je hier volgens Ton prima winkelen. “Het personeel houdt goed in de gaten dat er niet teveel mensen tegelijk binnen zijn. “Sowieso is de winkel ruim opgezet, waardoor het geen probleem is om voldoende afstand te houden. Daarnaast dragen onze medewerkers mondkapjes wanneer ze klanten helpen. En uiteraard is er de mogelijkheid om je handen te desinfecteren. Met al deze maatregelen blijft winkelen op een verantwoorde wijze mogelijk.”

Openingstijden

Ook goed om te weten: Bazz Jeans is op vrijdagavond iets korter geopend dan voorheen. De deuren sluiten nu om 20.00 uur in plaats van 21.00 uur. Check voor de overige openingstijden de website van Bazz Jeans. Doe je liever wat inspiratie op voordat je naar de winkel komt? Neem dan eens een kijkje op de Instagram-pagina via onderstaande oranje button.

Lees ook:

Shoppen maar: de nieuwe collectie bij BAZZ Jeans & Casual is binnen en dit zijn de trends

De afgelopen dagen hebben we nog even heerlijk kunnen nazomeren, maar het lijkt er nu toch echt op d...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bazz Jeans & Casual. Meer over Bazz Jeans & Casual ontdekken?

Bazz Jeans & Casual kledingwinkels

Gesloten09:30 - 17:00

Oost-Voorstraat 27-28, Oud-Beijerland

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.