8 grappige en gekke bedrijfsnamen in de Hoeksche Waard

Je moet creatief zijn om op te vallen als ondernemer. En dat begint al door een opvallende of gekke naam te kiezen voor je bedrijf. Dit zijn 8 opvallende en grappige bedrijfsnamen in de Hoeksche Waard. Aanvullen mag, graag zelfs!

Yummy Yummy

Foto: ANP

Hoe lekker zijn de frikadellen van de snackbar in Zuid-Beijerland? Nou, yummy yummy dus. De snackbar wordt alweer een paar jaar gerund door een Chinese familie. Als je het ons vraagt, is Yummy Yummy de ideale naam voor de zaak van een Chinese patatbakker.

Yummy Yummy

Dorpsstraat 88, 3284AK Zuid-Beijerland

Nu gesloten

Meer informatie

Klazien’s Katsalon

Met de pluizenvacht van je kat ga ja niet naar de kapsalon, maar naar de katsalon! Hartstikke logisch. Klazien trimt en föhnt de vacht van je kat of konijn weer tot elk haartje op zijn plek zit. Maar er ligt concurrentie op de loer, want sinds kort kun je in Strijen ook naar catsalon Kiyoli.

Oei, als dat maar geen catfight wordt.

Klazien’s Katsalon

Tienhond 8, 3291 GE Strijen

Meer informatie

C’est La Feet

 

Als je een pedicuresalon opent en je houdt van het leven, dan heb je de naam natuurlijk zo gevonden: C’est La Feet. Na een bezoekje aan deze manicure/pedicuresalon in Oud-Beijerland trippel je op zachte voetjes weer naar buiten.

C’est la Feet

Slauerhoffstraat 3, 3261PE Oud-Beijerland

Nu gesloten

Meer informatie

Kappercino

 

Ondernemers houden van woordgrapjes, dat is wel duidelijk. In Heinenoord laat je je haren knippen bij Kappercino. En ja, zodra je in de stoel zit wordt er een lekkere cappuccino voor je neus gezet. Dat moet wel met zo’n naam!

Kappercino

Emmastraat 2D , 3274AC Heinenoord

Nu gesloten

Meer informatie

De Kul

Foto: Pixabay

Kul, kul, kul… tja, sorry, we kunnen het heel vaak zeggen maar het wordt er niet beter van. In Strijen dachten ze: we noemen ons Chinese restaurant zo. Bij ons loopt het water niet gelijk in de mond bij deze naam.

Maar zolang ze in de keuken beter hun best doen op de gerechten dan op het verzinnen van een naam voor op de deur, is er niks aan de hand.

De Kul

Marijkestraat 1a, 3291BP Strijen

Nu gesloten

Meer informatie

D’r Onder

dr-onder-oud-beijerland

Hoe het met jou zit weten we niet, maar wij hebben meestal nog wel iets onder onze kleren aan. Goed gevonden naam voor een lingeriewinkel. In Oud-Beijerland shop je heel veel moois voor er onder bij D’r Onder.

D’r Onder

Kerkstraat 13B, 3262 PG Oud-Beijerland

Nu gesloten

Meer informatie

Coiffure aan de deur

Foto: ANP

Je moet ‘m even hardop met een Franse tongval uitspreken, dan hoor je het wel. ‘Kwa-feur aan de deur’, ja daar genieten we van hoor. Heerlijke naam voor een thuiskapster.

Karina Meijer uit Nieuw-Beijerland heeft haar geen site, geen Facebook, maar wel haar eigen vaste klantenkring door de Hoeksche Waard bij wie ze dan met haar kam en schaar voor de deur staat.

Me moeder

“Ik ga effe naar me moeder.” Het is natuurlijk de ideale smoes om even het huis uit te kunnen en naar café Me Moeder te gaan in plaats van naar je bloedeigen moeder. We hebben een hekel aan het woord ‘me’ maar vooruit, hier mag het.

Café Me Moeder

Peperstraat 3, 3262JK Oud-Beijerland

Nu gesloten

Meer informatie

 

 

 

Meer in deze categorie

Winkelen

Ga naar “Voor de boekenwurm! 6 x boekenwinkels in de Hoeksche Waard”

Voor de boekenwurm! 6 x boekenwinkels in de Hoeksche Waard

Ga naar “Van zomers tot sereen: dit zijn dé slaapkamertrends van 2022”

Van zomers tot sereen: dit zijn dé slaapkamertrends van 2022

Aangeboden door Slaapboulevard Kwakernaat

Ga naar “Hier vind je dé oplossing voor pijntjes: ‘Waarop je loopt heeft invloed tot aan je nek’”

Hier vind je dé oplossing voor pijntjes: ‘Waarop je loopt heeft invloed tot aan je nek’

Aangeboden door Jelier Schoenmode

Jelier Schoenmode (1)

In onze gids