Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij dit verborgen planten- en bloemenparadijs vind je alles voor jouw tuin of balkon

Aangeboden door Home Trends 29 mei 2020

Dankzij het zonnige voorjaar heb je vast al wat uren op je balkon of in je tuin doorgebracht. En dan kan het best zijn dat je denkt: er ontbreekt nog iets. Met de bloemen, planten, potten en tuinaccessoires van Home Trends maak je jouw tuin of balkon nóg groener, fleuriger of sfeervoller.

Het is een zonnige voorjaarsdag als we aankomen bij Home Trends, aan de Admiraal de Ruyterstraat in Oud-Beijerland. Door de ligging iets buiten het centrum valt Home Trends niet gelijk op, maar daardoor voelt het juist als een plek om te ontdekken. Home Trends bestaat uit een binnen- en buitenafdeling. Over eerstgenoemde verwonderden we ons al eerder. Vandaag hebben we een andere missie: de buitenafdeling verkennen.

Beeld: Home Trends

Makkelijk inladen

Home Trends heeft een ruime eigen parkeerplaats, die pal aan de buitenafdeling grenst. Zo hoef je niet eerst heel het binnengedeelte door (al weet je dan niet wat je mist). Ook is het fijn dat je op deze manier je aankopen makkelijk kunt inladen. Eenmaal geparkeerd kunnen we niet wachten om het diverse assortiment te ontdekken. Van middelgrote struiken zoals hortensia’s tot bodembedekkers en van wuivende siergrassen tot knoestige olijfbomen.

Potten en accessoires

Ook de hoeveelheid en diversiteit aan tuinaccessoires valt op. Exclusieve, handgemaakte potten van merken die je niet overal tegenkomt, maar ook mooie spullen met een vriendelijk prijskaartje. Eigenaar Gert-Jan Batenburg en zijn team bezoeken meerdere keren per jaar beurzen en zorgen ervoor dat de collectie mooi in balans is.

Beeld: Home Trends
Beeld: Home Trends
Beeld: Home Trends
Beeld: Home Trends
Beeld: Home Trends
Beeld: Home Trends
Beeld: Home Trends
Beeld: Home Trends
Beeld: Home Trends

Charme

Home Trends is misschien niet het grootste tuincentrum dat je in de Hoeksche Waard kunt vinden, maar dat is juist de charme. Je kunt rustig inspiratie op doen en als je ergens advies over wil, dan is er altijd wel een medewerker bij wie je terecht kunt met je vraag. Onze conclusie: ook voor je tuin of balkon kun je niet om Home Trends heen.

Op Tweede Pinksterdag is Home Trends gesloten.

Lees ook

Home Trends Oud-Beijerland 1500px - 21

Van bloemen en planten tot gouden kevers: hier vind je alles voor je huis

Wow! Dat is het eerste wat je denkt als je binnenkomt bij woon- en bloemenwinkel Home Trends in Oud-...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Home Trends. Meer over Home Trends ontdekken?

Home Trends bloemisten

Geopend08:30 - 17:30

Admiraal de Ruyterstraat 13, Oud-Beijerland

Bekijk meer:bloemisten

adv.