Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7x Hoeksche Waardse cadeautips voor vaderdag 2020

Door Carin van der Meij 13 juni 2020

Vaders, die verdienen het om in het zonnetje te worden gezet. Gelukkig vieren we op zondag 21 juni Vaderdag, zodat we hem extra liefde en aandacht kunnen geven. Een cadeautje erbij kan ook geen kwaad. Geen inspiratie? Met deze 7 lokale cadeautjes maak jij je papa zeker blij. En ja, ze zijn ‘coronaproof’.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Lokaal borrelpakket

Iedereen weet: liefde gaat door de maag. Met een lokaal borrelpakket maak jij je vader sowieso blij. Je support hiermee ook nog eens Hoeksche Waardse ondernemers en we weten allemaal: lokale lekkernijen are the best.

Zo heeft De Verleiding in Numandorp een Stoer Vaderdag Bierpakket samengesteld met daarin Hoeksche truffel chips, noten salami worstje, drie speciaalbieren en een zakje ‘verleidingmix’. Je kunt het pakket a €23,50 bestellen en zaterdag 20 juni ophalen bij De Verleiding.

Ook Eetcafé de Zevende Hemel heeft drie leuke bierpakketten, die bovendien zelfs in de hele Hoeksche Waard thuisbezorgd kunnen worden. Een pakket bestaat altijd uit een borrelplateau en bierglas. Je kunt daarbij kiezen voor zes verschillende bieren (€17,50), twaalf verschillende bieren (€32,50) of zelfs 24 verschillende bieren (€59,50). Bestellen kan via [email protected] of bel naar 0186612868


Meer over De Verleiding ontdekken?

De Verleiding bakkers

Geopend08:30 - 16:00

Voorstraat 22, Numansdorp

Bekijk meer:bakkers

Meer over De Zevende Hemel ontdekken?

De Zevende Hemel eetcafés

Gesloten16:00 - 02:00

Peperstraat 8, Oud-Beijerland

Bekijk meer:eetcafés

Laat een ontbijt bezorgen

Bakker de Koning mei 2020, foto 4 - Ontbijt pakket luxe 2 pers.
Het luxe ontbijtpakket voor 2 personen. Loopt het water je al in de mond? (Beeld: Bakker de Koning)

Begin Vaderdag goed door je vader te trakteren op een lekker ontbijt. In de Hoeksche Waard zijn er genoeg bedrijven die een heerlijk ontbijt verzorgen.

Bakkerij de Koning - Alwin met kar vol broden

Lekker en leuk als verrassing: deze bakker maakt en bezorgt ontbijtpakketten aan huis

Een familielid, vriend(in) of andere geliefde op een originele manier verrassen, zonder risico te lo...

Ga samen met je vader op pad

strijensas-wandelen-oeverlanden

Door de versoepelde coronamaatregelen is het weer mogelijk om met je vader op pad te gaan. Natuurlijk wel met de regels in je achterhoofd. Neem je paps daarom als vaderdagcadeau mee op pad in de Hoeksche Waard.

Hoeksche Waard Events heeft op vaderdag bijvoorbeeld een stoer ‘Dat zit wel SNOR‘ arrangement voor het hele gezin. Dit is een programma van twee uur waarbij je leert pijl en boogschieten en gaat kanoën door de mooie kreken. In de ochtend kun je het programma uitbreiden met een ontbijt vooraf en een hapje en drankje achteraf. ’s Middags kun je kiezen voor een picknick vooraf en een hapje en drankje achteraf. Leuk toch?!

Het arrangement kost €25,- per persoon, voor kinderen tot 12 jaar is de prijs €15,0.

Het optionele ontbijt of picknick kost €15,- pp, voor kinderen tot 12 jaar €12,50. Aanmelden kan via deze website of per mail: [email protected]

Uit eten

Het kan weer: neem je vader mee uit eten. Wees wel op tijd met reserveren. Door het beperkte aantal bezoekers zijn restaurants in de Hoeksche Waard snel vol. Vind je het niet prettig om nu al een horecazaak te bezoeken? Dan kan je altijd gaan voor een (zelfgemaakte) cadeaubon van zijn favoriete restaurant, of je laat het diner thuis bezorgen. Dat kan bij verschillende restaurants nog steeds!

Thuis uit eten! Bij deze restaurants kun je nog steeds afhalen of laten bezorgen

Restaurants en café's zijn weer open, maar lang niet iedereen ziet het zitten om al gelijk uit eten ...

High Beer

Ook leuk! Verras vaderlief met een High Beer. Dat kan bijvoorbeeld bij Paviljoen de Oude Tol in Oud-Beijerland. Verdeeld over twee gangen worden er vier bieren geserveerd. Bij de eerste gang hoort een rijk gevulde hapjesplank, bij de tweede gang krijg je een plank vol mini burgers en ambachtelijke friet.


Meer over De Oude Tol ontdekken?

De Oude Tol restaurants en horeca

Gesloten12:00 - 21:30

Randweg 35, Oud-Beijerland

Bekijk meer:restaurants en horeca

Cadeaupakketten

Verras je vader op deze speciale dag met een lokaal cadeaupakket. Bij Twee Ons Geluk in Puttershoek zien we veel leuks dat eens niets met drank te maken heeft. Zo vind je daar stoere armbanden, chocola in gereedschapsvorm of handige klusemmers en rolmaten speciaal voor vaders en opa’s.


Meer over Twee Ons Geluk ontdekken?

Twee Ons Geluk cadeauwinkels

Gesloten09:00 - 17:00

Pieter Repelaerstraat 70, Puttershoek

Bekijk meer:cadeauwinkels

Ontspanning

Foto: Barbershop Hoeksche Waard

Met een gezichtsbehandeling hoef je niet bij alle vaders aan te komen, maar je kunt je vader, man of opa best een beetje in de watten laten leggen. Regel bijvoorbeeld een ontspannen massage voor hem, of laat hem onder handen nemen door barbier Renaldo van Barbershop Hoeksche Waard. Bij de Barbershop kun je ook terecht voor cadeaubonnen.

‘Ik wil met mijn massagestudio de bekendste in de Hoeksche Waard worden’

Had ze eindelijk de knoop doorgehakt om haar droom waar te maken, gooide corona roet in het eten. Sa...

Renaldo opende Barbershop Hoeksche Waard: ‘Ik zie elk kapsel als een kunstwerk’

Toen hij éindelijk open mocht, had barbier Renaldo de Romph ook gelijk drie weken geen tijd om rusti...
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.