Achter de schermen bij het Voorwindenpand: dit komt er allemaal (VIDEO)

Door Rosanne Buitendijk 15 december 2018

We mochten even binnenkijken in het oude Voorwindenpand in Oud-Beijerland en we hoorden met veel enthousiasme alle plannen aan. Want er staat wat te gebeuren op deze plek hoor. Houd je vast, dan praten we je bij. En we laten je natuurlijk even achter de schermen meekijken.

Sinds september kun je weer winkelen in de boetiek By Voorwinden, deze maand opende cosmeticazaak Helemaal Mooii Lifestyle de deuren én binnenkort opent de nieuwe horecazaak De Lobby de deuren. Maar er gaat nog véél meer gebeuren.

Geroezemoes van Hotel New York

Een groep Hoeksche Waardse ondernemers is met elkaar bezig om het pand helemaal in te vullen, vertelt Stefan Komduur van Helemaal Mooii Lifestyle. Vanaf april 2019 moet het grote pand  weer helemaal gevuld zijn. En dat wordt een interessante mix: werkplekken, een sportschool, massage, pedicure, manicure, winkelen, horeca… “Het krijgt echt stadse allure. Het leeft hier straks weer echt. Het geroezemoes van Hotel New York, die sfeer gaat het krijgen,” belooft Stefan ons.

Elkaar versterken

Het leuke is dat alle onderdelen die er al zijn of nog komen, door echt Hoeksche Waardse ondernemers worden geleid. “Het is ontzettend leuk om dit met elkaar te doen. We willen elkaar aanvullen, elkaar versterken. We zijn dan wel allemaal verschillende ondernemers, maar als je straks hier rondloopt, heb je het idee dat het één is.”

Flexibele werkplekken

We lopen alvast met Stefan door het pand, waar op de bovenste verdiepingen de kantoren van MOL Maritime en e-Businesstravel zitten. Het is de bedoeling dat er behalve deze twee kantoren, ook werkplekken in het pand komen voor flexwerkers.

Tekst gaat verder onder de foto.

voorwindenpand helemaal mooii lifestyle beauty

Beautyparadijs

Verder komt er een personal trainer in het pand en kun je er straks ook herenmode shoppen. Wie of wat, dat is nog even niet bekend. De gesprekken lopen nog. Stefan en zijn partner Ursula hebben zelf ook nog grootse plannen. Hun cosmeticazaak op de benedenverdieping is al open, maar de twee gaan hun concept de komende maanden flink uitbreiden.

Er komt nog een manicure- en pedicure salon, je kunt terecht bij een kapper, er komen luxe behandelruimtes voor gezichtsbehandelingen en massages én mocht een van je goede voornemens zijn om in 2019 af te slanken, dan kun je hier ook terecht. “Zo’n totaalconcept is echt nieuw voor de Hoeksche Waard. Er zijn misschien maar een stuk of 10 van dit soort zaken in heel Nederland.”

Lees ook:

de lobby horeca voorwindenpand

Ontbijten, lunchen en borrelen: De Lobby opent al bijna in het Voorwindenpand

Ha, nog even en we hebben er weer een leuk nieuw horeca-adresje bij! In het voormalige Voorwindenpan...
oud-beijerland-bedrijven-winkelen-ondernemers

Deze Hoeksche Waardse bedrijven kom je door heel Nederland tegen

Er zijn best wat bedrijven met Hoeksche Waardse roots die je door heel Nederland tegenkomt. Mogen we...
cadeauwinkel

10 x leuke cadeauwinkels in de Hoeksche Waard

De allerfijnste cadeauwinkels in de Hoeksche Waard hebben we voor je op een rij gezet. Waarom? Omdat...
  • Wil jij een 'Nieuw in Hoeksche Waard' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Hoeksche Waard.

adv.