Zweten maar! 5 leuke sportscholen in de Hoeksche Waard

Door Rosanne Buitendijk 8 januari 2019

Heb je je zelf voorgenomen om dit jaar écht meer te gaan sporten? Zoek een sport uit die je écht leuk vindt, dan wordt volhouden een stuk makkelijker. Wij doen je bij deze vijf leuke suggesties. Inschrijven en zweten maar!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Boxing Company

Foto: Arisa Chattasa, Unslash

Als je niet houdt van zo’n typische ‘sportschool’ sportschool, dan ga je de Boxing Company te gek vinden. Rudy en Bart verruilden hun Rode Baretten voor bokshandschoenen en kregen in Oud-Beijerland al heel wat mannen én vrouwen aan het boksen. Ze introduceerden Pink Boxing, een groepsles boksen voor vrouwen en maakten daarna met Cross Boxing het boksen voor mannen én vrouwen toegankelijk en verslavend leuk.  Je kunt er trouwens ook 1-op-1 les volgen.

Boxing Company Oud-Beijerland sport en bewegen

Oost-Voorstraat 24, Oud-Beijerland

Bekijk meer:sport en bewegen

Boxing Company Numansdorp sport en bewegen

Einsteinstraat 12, Numansdorp

Bekijk meer:sport en bewegen

Crossfit Strijen

sporten sportschool fitness workout
Foto: Maria Fernanda Gonzalez

Houd je wel van een beetje afzien? Crossfit is dé manier om snel heel fit en sterk te worden. De trainingen zijn kort en explosief. Je gaat bijvoorbeeld aan de gang met pull-up bars, touwen, ringen, gewichten en kettlebells. Als het droog is, zijn de workouts in de buitenlucht. Voor je aan het echte werk kunt beginnen, start je met Fundamental lessen. Hierin leer je de basistechnieken va Crossfit en bereid je jezelf voor op de trainen op hoge intensiteit.

Crossfit Strijen crossfit

Christiaan Huygensstraat 28, Strijen

Bekijk meer:crossfit

Reformer Pilates

reform pilates
Foto: Luis Quintero

Als je niet perse keihard wilt zweten, maar gewoon sterk en in balans wilt zijn, dan is Reformer Pilates misschien wel iets voor je. Trainster Nathalie Zweerman van Sturdy Personal Training begon afgelopen november met een kleine Reformer Pilates studio. Je traint op een van de twee pilates-apparaten en wordt intensief begeleid door Nathalie. Zo weet je zeker dat je altijd de juiste houdingen aanneemt en dat je dus echt effectief traint. Reformer Pilates is enorm goed voor de balans van je lichaam, kracht, houding en spieren.

Sturdy Personal Training sport en bewegen

Rembrandtstraat 3, Oud-Beijerland

Bekijk meer:sport en bewegen

Fitboetiek

Foto: Juan Pablo Rodriguez via Unsplash

Niemand hier die zegt: zo, heb je de weg naar ons weer gevonden? Deze sportschool is namelijk gloedjenieuw. Hier sta je niet op de klok te kijken of het uur al voorbij is, want met de apparaten van het ‘biocircuit‘ train je jezelf in 30 minuten per keer fit. Je moet wel minstens twee keer per week komen wil je resultaat zien. En geen tijd is écht geen geldige smoes: deze sportschool is namelijk áltijd open. Ja, ook ’s nachts. Wauw!

Fitboetiek sportscholen

Nu open06:00 - 00:00

De vriesstraat 6, Oud-Beijerland

Bekijk meer:sportscholen

Sportcentrum Numansdorp

fitness-sporten-workout-sportschool
Foto: Gades Photography on Unsplash

Spinning, pump, dance dance dance: bij Sportcentrum Numansdorp volg je diverse bekende groepslessen óf stort je je op de fitnessapparaten wanneer het jou uitkomt. Je kunt je kind meenemen: er zijn namelijk speciale kids-kickbokslessen.

Sportcentrum Numansdorp sportscholen

Nu gesloten08:30 - 21:30

Edisonstraat 4 , Numansdorp

Bekijk meer:sportscholen

 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Sport

adv.