Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

V.V. ‘s-Gravendeel is méér dan een voetbalvereniging: ‘We zijn samen een dorp”

Aangeboden door Rabo ClubSupport 12 november 2020

Met Rabo ClubSupport investeert Rabobank in lokale clubs en verenigingen. Dat doen ze niet voor niks: dit zijn dé plekken waar je als buurt samenkomt. Voetbalvereniging ‘s-Gravendeel uit de Hoeksche Waard deed ook mee en ontving een bijdrage voor het verduurzamen van het gebouw en de lichtmasten.

“Volgend jaar bestaan we 100 jaar”, vertelt penningmeester John Nobel trots. “En we hopen nog vele jaren door te gaan. Als vereniging zorg je voor een leefbaar dorp. Een gezonde vereniging zorgt ook voor een goed bedrijfsleven, dat is een wisselwerking. We proberen bijvoorbeeld aanbestedingen zoveel mogelijk lokaal te doen.”

Je kunt verder lezen onder de foto.

VV 's-Gravendeel voetbalvereniging
Foto: v.v. ‘s-Gravendeel

Op naar het volgende jubileum

De bijdrage vanuit Rabo ClubSupport draagt bij aan de toekomstbestendigheid van de vereniging, zegt John. “Door het complex te verduurzamen, investeren we in de toekomst. Lichtmasten verbruiken een hoop energie. Daarom willen overstappen LED-verlichting. Niet alleen in de verlichting van het veld maar ook de kleedkamers en de kantine. Dankzij zonnepanelen kunnen we zoveel mogelijk kostenneutraal zijn. En als inwoners van ‘s-Gravendeel geïnspireerd raken door ons initiatief, zou dat helemaal mooi zijn.”

‘Niet ik, niet jij, maar wij’

De vereniging staat dan misschien buiten ‘s-Gravendeel, ze voelen zich één met het dorp. “We zijn meer dan een voetbalverening. We ondersteunen graag andere verenigingen. Zo stellen we ons kunstgrasveld beschikbaar aan de fanfare voor hun optredens en kunnen de wielrenners van de Ronde van ‘s-Gravendeel bij ons de toiletten gebruiken. Daarnaast bieden we ruimte aan een stemlokaal. Dat vinden we belangrijk en kunnen we gelukkig belangeloos doen. Zo help je het dorp leefbaar te houden. Wij hebben op de vereniging sinds kort een nieuwe slogan: ‘Niet ik, niet jij, maar wij’. We zijn samen een dorp.”

Je kunt verder lezen onder de foto.

VV 's-Gravendeel voetbalvereniging Rabo ClubSupport
Foto: v.v. ‘s-Gravendeel

Niet alleen Voetbalvereniging ‘s-Gravendeel kreeg een bijdrage

Clubs en verenigingen zijn waardevol voor ons land, vindt Rabobank. Rabo ClubSupport ondersteunt de bank op het gebied van kennis, netwerk en financiën. Hierdoor kunnen clubs en verenigingen als v.v. ‘s-Gravendeel iets betekenen voor de buurt. Bijvoorbeeld door het clubhuis te verduurzamen, gezond voedsel aan te bieden in de kantine of trainingsprogramma’s voor gehandicapten op te zetten. Voetbalvereniging ‘s-Gravendeel is niet de enige geluksvogel die een bijdrage kreeg in de Hoeksche Waard. Er zijn veel meer clubs en verenigingen die een bijdrage ontvangen. Ben je benieuwd welke dit zijn? Kijk dan op rabobank.nl/clubsupport.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Rabo ClubSupport. Meer over Rabo ClubSupport ontdekken?

Rabo ClubSupport

Ook leuk:

‘We kunnen niet zonder deze steun’: dit heeft kinderboerderij De Bokkesprong aan Rabo ClubSupport

Clubs en verenigingen in de Hoeksche Waard zorgen dat de buurt sterker en beter wordt. Het zijn de p...

adv.