Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Staat rood jou goed? Mooi, want deze voetbalclub zoekt vrouwen!

Door Jasper van Everdingen 20 mei 2019

Chicks opgelet: wil jij je voetbalkunsten op het allerhoogste amateurniveau laten zien, of zie jij jezelf meer als de ideale versterking voor een wijnteam? Bij het Klaaswaalse SSS, al jaren toonaangevend in het Hoeksche Waardse vrouwenvoetbal, kan het allebei. En er is plek, want de club is voor komend seizoen op zoek naar nieuwe speelsters.

Het huidige voetbalseizoen is bijna afgelopen, maar SSS is nu al bezig met het samenstellen van de vrouwenteams die komend seizoen weer de rood-zwarte clubkleuren gaan verdedigen. In die zoektocht speurt de club niet alleen naar nieuwe Shanice van de Sandens, die gisteren voor de tweede keer op een rij met Olympique Lyon de Champions League won. Maar ook naar meiden die voor hun plezier (en de derde helft) in teamverband een balletje willen trappen.

Sport Staalt Spieren heeft al sinds 1995 een succesvolle vrouwenafdeling. Die is uitgegroeid van één meisjeselftal naar drie vrouwenelftallen en meerdere meisjesteams. De hoofdmacht speelt al weer voor het tweede jaar op een rij in de landelijke topklasse, het allerhoogste amateurniveau van Nederland. Vrouwen 2 speelt momenteel in de eerste klasse en strijdt voor een periodetitel. Vrouwen 3 zal in het nieuwe seizoen op een bescheiden niveau uitkomen, waar plezier en gezelligheid voorop staat.

Contact

Meiden en dames die ook voor SSS willen spelen, of een keer mee willen trainen, kunnen contact opnemen met Leen de Vries en Ton van der Sluis. Ook voor vragen kun je bij hen terecht: [email protected]

Lees ook:

Leuk! FC Binnenmaas start met een team vol voetballende moeders

Vrouwen van 30+ opgelet: speciaal voor jullie start FC Binnenmaas een voetbalteam vol moeders! Heb j...

Girlpower! Bij deze Hoeksche Waardse clubs voetballen de meeste vrouwen

Dat het vrouwenvoetbal ook in de Hoeksche Waard 'in' is, weten we. En dat Hoeksche Waardse vrouwen e...

Dit betekenen de afkortingen en namen van de Hoeksche Waardse voetbalclubs

In het amateurvoetbal vind je tal van verenigingen met grappige en bijzondere namen. Denk bijvoorbee...
  • Blijf op de hoogte van alle leuke verhalen uit Hoeksche Waard.

Meer over

Nieuws Sport

adv.