Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

[Verlopen] Sporten met indebuurt: we geven gratis lessen Reformer Pilates weg!

Door Rosanne Buitendijk 17 februari 2019

Update: De winnaars zijn inmiddels bekend en hebben persoonlijk bericht gehad.

Als jij ook van plan bent om dit jaar meer te bewegen, een betere conditie te krijgen en sterker te worden, moet je even opletten. We hebben samen met Nathalie van Sturdy Personal Training een leuke actie voor je: indebuurt geeft twee lessen Reformer Pilates weg. Voor jou en een sportbuddy!

Nathalie heeft sinds kort een kleine Reformer Pilates studio, waar je traint op een van de pilatesapparaten. Reformer pilates is een exclusieve vorm van pilates. Je traint op de reformer, een toestel dat vergelijkbaar is met een fitnesstoestel. De reformer is speciaal ontwikkeld voor het doen van pilatesoefeningen.

Sterke buik- en rugspieren

Nathalie legt uit: “Bij pilates werk je aan spieruithoudingsvermogen, kracht en souplesse. Omdat je de oefeningen op de reformer doet, train je harder en sterken je buik- en rugspieren sneller aan. Je traint vooral de kleine spiergroepen, dat zijn de spieren die je vaak vergeet. Toch zijn ze heel belangrijk: ze zorgen voor een sterke kern en dat geeft je met iedere activiteit meer kracht en balans.”

Reformer pilates voor jou en een maatje

Een les reformer pilates duurt 50 minuten en je krijgt persoonlijke begeleiding van Nathalie. Je werkt op een gebalanceerde manier aan je lichaam en houding maar het is ook een moment van ontspanning: er wordt namelijk niet gepraat. Behalve als Nathalie iets moet uitleggen natuurlijk. Wil jij het weleens uitproberen? Lees dan snel hieronder wat je moet doen om de gratis lessen te winnen!

Foto: Emile Vrolijk

Gratis lessen

We geven twee lessen reformer pilates weg voor jou en een sportbuddy. De lessen plan je samen met Nathalie in op een moment naar keuze. Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en duimen dat jij de gelukkige wordt!


Meer over Sturdy Personal Training ontdekken?

Sturdy Personal Training sport en bewegen

Rembrandtstraat 3, Oud-Beijerland

Bekijk meer:sport en bewegen

adv.