Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo maak je je tuin ook zonder groene vingers heel gezellig

Aangeboden door Inrichterij Van Toen 31 mei 2019

De televisie blijft uit en de bank blijft leeg: voorlopig zitten we lekker buiten. Lange zomeravonden in de tuin, heerlijk! Je kunt het buiten net zo makkelijk gezellig maken als binnen. Bij Inrichterij Van Toen spotten we heel mooie vloerkleden speciaal voor buiten. 

Ideaal voor bij de loungeset zijn ze, deze mooie buitenvloerkleden. Monique van Inrichterij Van Toen heeft twee soorten vloerkleden in de winkel: kleden gemaakt van gerecycled plastic en kleden gemaakt van gebruikte petflessen. De kleden van gerecycled plastic zijn echt voor buiten. De kleden gemaakt van petflessen kunnen buiten én binnen. “Bijvoorbeeld in de gang of de keuken. Deze kleden zien er heel luxe uit. Afhankelijk van het patroon dat je kiest, kunnen ze er bijvoorbeeld echt uitzien als een wollen vloerkleed. Maar het is een kunstvezel, en daardoor neemt het geen vocht op,” legt Monique uit.

Buiten kleden

Buiten/binnen kleden

Tuin kleden

De vloerkleden zijn er in verschillende patronen, kleuren en formaten. De buiten/binnen kleden van petflessen zijn er vanaf €89,-. De buitenkleden van gerecycled plastic zijn er vanaf €42,-. Je kunt de kleden in de winkel in Strijen bekijken of bestellen in de webshop van Inrichterij Van Toen. Deze week shop je de kleden met 15% korting.

De kleden blijven lang mooi en maak je makkelijk schoon. Ze kunnen tegen een regenbui waardoor je ze met gemak de hele zomer buiten kan laten liggen. Zo creëer je in je tuin ook een lekker knusse sfeer.

Lees ook:

Inrichterij Van Toen is de dealer voor Farrow & Ball verf in de Hoeksche Waard

Voor de mooie verf van Farrow & Ball hoef je niet ver te reizen: woonwinkel Inrichterij Van Toen in ...
inrichterij-van-toen-strijen

Theo en Monique van Inrichterij Van Toen gaan voor een mooi huis, maar niet al te perfect graag

O help, weer zo'n leuke winkel waar het bijna onmogelijk is om met lege handen naar buiten te stappe...

Meer over Inrichterij Van Toen ontdekken?

Inrichterij Van Toen woonwinkels

Gesloten10:00 - 19:00 *

Boompjesstraat 6, Strijen

Bekijk meer:woonwinkels

adv.