Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo bespaar je tientallen euro’s per maand op je energierekening

Aangeboden door Consumentenbond 10 september 2018

Als er één ding is waarop wij dolgraag geld besparen, is het wel de energierekening. Daar heeft de Consumentenbond iets slims op bedacht: het Energiecollectief. Hiermee bespaar je vet veel geld én heb je groene energie. 

Met z’n allen

Ieder najaar organiseert de Consumentenbond een veiling waarbij energieleveranciers van zonne- en windenergie tegen elkaar opbieden. De leveranciers met de beste prijzen winnen de bieding. Zij mogen hun aanbod voorleggen aan iedereen die is aangesloten bij het Energiecollectief van de Consumentenbond. Doe je mee, dan mag je gebruikmaken van het aanbod, maar het hoéft niet. Dat maakt inschrijven juist zo slim, want je zit dus nergens aan vast! Wel geldt: hoe meer mensen inschrijven, hoe scherper de tarieven zijn. Met z’n allen halen we de prijs dus omlaag.

Wat moet je doen? Bijna niets!

Hoe het werkt? Heel simpel. Meld je vóór eind oktober aan via consumentenbond.nl/energiecollectief. Daarna ga je weer door met waar je mee bezig was. Nadat de winnaars van de veiling bekend zijn, ontvang je in november per mail een aanbod van de Consumentenbond. Daarin staan de prijzen van een één- of driejarig energiecontract. Je beslist vervolgens zelf of je overstapt naar een nieuwe energieleverancier. Word je blij van het aanbod? Dan regelt de Consumentenbond de rest. Zo profiteer jij van een scherpe prijs en 100% groene stroom. Je komt sowieso nooit zonder stroom of gas te zitten. Enne… om deel te nemen hoef je geen lid te worden van de Consumentenbond. In deze video wordt het allemaal nog eens uitgelegd:


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Consumentenbond. Meer over Consumentenbond ontdekken?

Consumentenbond dienstverlening

Enthovenplein 1, Den Haag

Bekijk meer:dienstverlening

adv.