Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ze zijn er weer! Deze bekroonde oliebollen hebben al jarenlang een vast recept

Aangeboden door Bakker De Koning (Puttershoek) 8 november 2019

Wat een feest! Bakker de Koning opende een gloednieuwe winkel in ‘s-Gravendeel en dat is niet het enige goede nieuws. Daags na de opening zijn de oliebollen weer verkrijgbaar bij beide winkels van Bakker de Koning.

Sinds vrijdag 1 november worden elke vrijdag en zaterdag de bekroonde oliebollen en appelbeignets van Bakker de Koning weer vers gebakken. Je krijgt 6 oliebollen voor €5,50 óf maar liefst 12 oliebollen voor 10 euro. Dat is een deal waar het water ons van in de mond loopt. De appelbeignets zijn €6 voor 4 stuks.

Het geheim van de bakker

Eerder dit jaar proberen we het geheim van die te lekkere oliebollen te achterhalen bij bakker Alwin de Koning. “We hebben al jarenlang een vast recept. Experimenteren doen we niet. Wat goed is moet je niet veranderen,” aldus Alwin. “Onze oliebolen zijn gemaakt met de lekkerste rozijnen, stukjes appel en het geheim van de Echte Bakker!”

Blinde bollen

Houd je niet zo van rozijnen in je bol? Er zijn natuurlijk ook ‘blinde’ oliebollen zonder rozijnen. De oliebollen worden gebakken in de oliebollenkraam bij de winkel in Puttershoek. Je koopt ze ook bij de winkel in ‘s-Gravendeel en je kunt ze via de webshop bestellen.


Meer over Bakker De Koning (Puttershoek) ontdekken?

Bakker De Koning (Puttershoek) bakkers

Gesloten08:00 - 17:30

Oranjeplein 14, Puttershoek

Bekijk meer:bakkers

adv.