Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dag tuinmaterialen, hallo vuurwerk en kerstbomen: wat een verandering bij Vego!

Aangeboden door Vego Tuinmaterialen 4 december 2019

Na een heel jaar allerlei tuinmaterialen te hebben verkocht, ondergaat Vego Tuinmaterialen in Numansdorp begin december een transformatie. Onder de naam Vuurwerkloods gaat het bedrijf dan helemaal op in de verkoop van kerstbomen en vuurwerk. 

Voor kerstbomen kun je bij Vego Tuinmaterialen al tien jaar terecht. Drie jaar geleden startte het bedrijf daarnaast met de verkoop van vuurwerk, onder de naam Vuurwerkloods Numansdorp. Nadat de webwinkel een paar weken al opende, kun je sinds 2 december aan de Industriestraat 25 in Numansdorp terecht om het vuurwerkassortiment eens rustig te bekijken en er een kerstboom uit te zoeken.

Beeld: Vuurwerkloods Numansdorp
Beeld: Vuurwerkloods Numansdorp
Beeld: Vuurwerkloods Numansdorp

Speciaal vuurwerk

De Vuurwerkloods verkoopt vuurwerk in alle soorten en maten, geschikt voor jong en oud. Dit jaar doen ze er nog een schepje bovenop. “We hebben dit jaar extra speciaal vuurwerk”, vertelt mede-eigenaar Corjan Wemmenhove met twinkelende ogen. “Namelijk de gehele lijn van het merk Rubro. Dat is echt wel de uitblinker in vuurwerkland. Je mond valt er gegarandeerd van open.”

Bovendien kun je nu korting krijgen op je bestelling, namelijk door via de webwinkel te bestellen. Daar gelden speciale voorverkoopprijzen die je niet krijgt als je op de losse verkoopdagen vuurwerk koopt.

Kerstbomen

Sinds een paar jaar is het bedrijf ook kerstbomen gaan verkopen. Waarom je die bij Vego moet kopen? “Allereerst staan ze overdekt gepresenteerd”, zegt Corjan. “Dus je kunt bij slecht weer ook gewoon rustig rondkijken. Daarnaast worden ze niet alleen voor je verpakt, maar ook naar je auto gesjouwd.” Met een knipoog: “Als je wilt natuurlijk.” Geen enkele moeite voor de mannen van Vego.

Vuurwerkloods Numansdorp
Beeld: Vuurwerkloods Numansdorp

Op naar 2020

Vrolijkheid is het kernwoord van de mannen van de Vuurwerkloods. Voor ons als team is de decembermaand misschien wel de mooiste maand van het jaar”, vertelt mede-eigenaar Corjan.”Natuurlijk is het hard werken, maar het is ook gewoon een vrolijke tijd. Het is bijna teambuilding wat we hier in december doen. Iedereen geniet ervan om klanten blij te maken met een mooie kerstboom of vuurwerk.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Vego Tuinmaterialen. Meer over Vego Tuinmaterialen ontdekken?

Vego Tuinmaterialen klusbedrijven

Gesloten07:00 - 17:00

Industriestraat 25, Numansdorp

Bekijk meer:klusbedrijven

adv.