Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van bierdouche tot kletspot: de origineelste cadeaus scoor je bij Boompjes 21

Aangeboden door Boompjes 21 4 december 2019

Bij Boompjes 21 in Strijen kun je naast kleding ook perfect terecht voor originele cadeaus en woonaccessoires. Speciaal voor de feestdagen heeft eigenaresse Lyanne Kuipers haar winkel én het assortiment helemaal omgetoverd. Met als kers op de taart: Kerstsfeerdag op zaterdag 14 december.

Ken je dat? Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor iemand, kom je iets tegen wat je stiekem liever voor jezelf wil hebben. Dat is het geheim van Boompjes 21: naast de mooie kleding zijn er zoveel leuke hebbedingen, om cadeau te doen aan een ander… Of jezelf. Daarnaast is de winkel op prachtige wijze in kerstsferen gehuld.

Boompjes 21
Boompjes 21

Van bierdouche tot kletspotten

Lyanne denkt altijd graag met je mee als het gaat om het vinden van de origineelste cadeaus. Ook voor mannen. Een bierdouche cadeaupakket bijvoorbeeld. Alleen iets voor de doorgewinterde bierliefhebber? “Nee hoor”, Lyanne stelt ons gerust. “Hiervan ga je gewoon heerlijk fris ruiken!”

Daarnaast tipt Lyanne de kletspotten. In deze glazen potten zitten kaartjes, met daarop vragen die je aan elkaar kunt stellen. De vragen variëren van hilarisch tot iets serieuzer (afhankelijk van de variant). Heel leuk om te geven, maar zeker ook om te spelen. “Heel leuk om te doen met vrienden of familie”, zegt Lyanne. “Vooral omdat je echt even offline bent.”

Speel je liever op safe? Dan kun je natuurlijk ook voor een cadeaubon kiezen.

Boompjes 21
Boompjes 21
Boompjes 21

Kerstsfeerdag

Op zaterdag 14 december is er extra reden om naar Boompjesstraat 21 te komen. Het is dan extra feestelijk in de toch al gezellige winkel, met acties, hapjes en drankjes. Onder de luifel verkoopt Roparunteam Driemtiem Strien oliebollen en appelbeignets, waarmee je het goede doel steunt. Van 15.00 uur tot 17.00 uur is er bovendien livemuziek. Merry Christmas!


Meer over Boompjes 21 ontdekken?

Boompjes 21 kledingwinkels

Gesloten09:00 - 17:00

Boompjesstraat 21, Strijen

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.