Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Voor vuurwerk, je kerstboom en een bijzondere kerstmarkt ga je naar deze Hoeksche boerderij

Aangeboden door Vuurwerkboerderij 5 december 2019

Ook dit jaar kun je bij de Vuurwerkboerderij in Numansdorp een dubbelslag slaan: een kerstboom kopen en het mooiste vuurwerk uitkiezen. Wij geven je een extra reden om langs te gaan: de kerstmarkt op zaterdag 7 december, met ambachtelijke streekproducten. 

“Op de kerstmarkt verkopen”, vertelt Lianne Ravestijn van de Vuurwerkboerderij. “We hebben bijvoorbeeld appeltaartpakketten, honing, jams, chutneys, vlees en ijs. Allemaal van lokale ondernemers.” Leuk als origineel cadeau of gewoon voor jezelf, waarmee je ook nog lokale boeren of ondernemers steunt. De kerstmarkt is van 10.00 tot 17.00 uur.

Vuurwerkboerderij Numansdorp
Zaterdag 7 december staan hier verschillende kraampjes met zowel eetbare als niet-eetbare streekproducten (Beeld: indebuurt)

Twee soorten kerstbomen

Al 25 jaar kun je bij de Vuurwerkboerderij terecht voor kerstbomen. Dit jaar is dat niet anders. Het team van de Vuurwerkboerderij verkoopt de welbekende Nordmann-boom, maar ook de Omorika. Beide Die heeft een nog fijnere naald.

Vuurwerkboerderij Numansdorp
Het team van Vuurwerkboerderij Numansdorp staat voor je klaar! (Beeld: indebuurt)

Drie bunkers

Daarnaast verkoopt de Vuurwerkboerderij het mooiste vuurwerk. “Vooral voor het vuurwerk van het merk Red Wire is veel interesse”, vertelt Lianne. “Dat is ook het merk dat bijvoorbeeld tijdens grote vuurwerkshows de lucht in gaat. Dit jaar hebben we nog meer producten van Red Wire in ons assortiment opgenomen.”

Het team van de Vuurwerkboerderij merkt daarnaast een trend naar steeds grotere vuurwerkdozen, zogeheten compounds. Dat is ook de belangrijkste reden dat er een derde vuurwerkbunker moest worden gebouwd. “Anders konden we het vuurwerk gewoon niet meer kwijt”, vertelt Lianne.

Vuurwerkboerderij Numansdorp biedt een ruim assortiment aan vuurwerk. (Beeld: indebuurt)
Het eigen boerenvuurwerk van Vuurwerkboerderij Numansdorp. (Beeld: indebuurt)

Boerenvuurwerk

Daarnaast tipt Lianne de eigen vuurwerklijn: het Boerenvuurwerk, met namen als Boer zoekt knal en Op zijn boerenfluitjes. Dat vuurwerk vind je nergens anders.

Wil je eens rustig het hele assortiment bekijken? Neem dan een kijkje op de webshop of ga langs. Al het vuurwerk is daar uitgestald en natuurlijk geeft het team van de Vuurwerkboerderij graag advies.

Tot en met vrijdag 27 december kun je via de webshop je bestelling doen. Het team zet je bestelling voor je klaar op de afgesproken tijd op 28, 30 of 31 december. Op die dagen kun je ook nog los vuurwerk bijkopen en direct meenemen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Vuurwerkboerderij. Meer over Vuurwerkboerderij ontdekken?

Vuurwerkboerderij speciaalzaken

Middelsluissedijk Oostzijde 23, Numansdorp

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.