Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van Formule 1-fan tot journaalkijker: Peter Pan heeft voor iedereen het beste tv-advies

Aangeboden door Peter Pan Witgoed 3 december 2019

Terwijl buiten de regen op de ramen tikt, nestel jij je lekker op je bank met een warme chocolademelk… En natuurlijk met je favoriete programma. Althans, dat denk je. Want het beeld blijft zwart… Argh! Tv kapot.  Gelukkig staat Peter Pan Witgoed voor je klaar met raad en daad.

Al sinds 2002 kun je aan de Julianastraat in Oud-Beijerland terecht voor alles met een stekker. Toch is nog niet bij iedereen bekend dat je bij Peter Pan ook uitstekend terecht kunt voor televisies. Hij heeft een ruim assortiment en geeft graag advies.

Denk eerst aan reparatie

Even terug naar die kapotte tv. Veel mensen zijn geneigd om gelijk een nieuwe te kopen, omdat ze denken dat reparatie geen zin heeft of erg duur is. “Terwijl sommige mankementen eenvoudig en tegen lage kosten te verhelpen zijn”, vertelt hij.

Van Formule 1 tot slow tv

Vol trots laat Peter ons zijn tv’s zien. “Dit is ons paradepaardje”, zegt hij, wijzend op een Sony-model. Het beeld is inderdaad superscherp en kleurrijk. “Voor een vloeiende weergave van snel bewegende beelden, zoals films, maar bijvoorbeeld ook Formule 1 of andere sportwedstrijden, is dit de perfecte keus.”

Peter Pan Witgoed - tv topmodel
Eén van de topmodellen uit het tv-assortiment van Peter Pan Witgoed.

Stel jij niet zoveel eisen aan je tv? Ook dan geeft Peter jou passend advies. “Het gaat mij erom dat iemand hier met een blij gevoel weer de zaak verlaat. Dat bereik ik door altijd eerlijk advies te geven en goed naar iemands wensen te luisteren. Soms betekent dat juist dat iemand aan een wat kleinere tv genoeg heeft. Met minder functies en een kleiner prijskaartje. Als iemand daar blij van wordt, dan is mijn doel bereikt.”

Tips & tricks

Terwijl we ons vergapen aan de mooiste tv’s, doet Peter scherpe observaties. Hoe we voor de tv staan, bijvoorbeeld. “Kijk jij thuis ook recht van voren naar de tv?” vraagt hij. Nu we erover nadenken: nee, niet altijd. Daar hadden we even niet bij stilgestaan. Wat het betekent als je wat meer van opzij naar het beeld kijkt? Dat legt Peter je graag uit.

Ook belangrijk: Peter laat je niet alleen tv kijken, maar ook horen en zelfs voelen. “Ook het geluid verschilt per tv, of bijvoorbeeld de afstandsbediening. Het mooie is dat iedereen andere dingen belangrijk vindt. Ik luister eerst goed naar iemands wensen en geef dan pas advies.” Ben je benieuwd naar alle tips die Peter voor je in petto heeft? Ga dan zeker eens langs!


Meer over Peter Pan Witgoed ontdekken?

Peter Pan Witgoed elektronicawinkels

Geopend13:00 - 17:30

Julianastraat 45-47, Oud-Beijerland

Bekijk meer:elektronicawinkels

adv.