Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kerstboom kopen: bij Koko leggen ze hem graag voor je in de auto

Aangeboden door Dierenspeciaalzaak Koko 6 december 2019

De alerte voorbijganger heeft het misschien al gezien: op de ruime parkeerplaats naast dierenspeciaalzaak Koko is een dennenbos verrezen. Compleet met feestelijke kerstverlichting, muziek en een warm drankje is dit misschien wel de gezelligste plek van Oud-Beijerland om je kerstboom te komen uitzoeken.

Al dagen voordat de verkoop officieel van start gaat, zijn de medewerkers van dierenspeciaalzaak Koko al razend druk met het optuigen van de kerstbomen. Alles wordt mooi neergezet en natuurlijk wordt er aan een gezellige kerstsfeer gedacht.

Koko kerstbomen
Bij Koko kun je overdekt je kerstboom uitzoeken. (Beeld: Dierenspeciaalzaak Koko)

Feestje

“Het is nu het tweede jaar dat we kerstbomen verkopen”, vertelt Roelof Korpershoek van Koko. “We kregen vorig jaar veel positieve reacties op hoe we het doen. We maken van het kopen van een kerstboom graag een feestje.”

Alles wordt eraan gedaan om het de bezoeker zo aangenaam mogelijk te maken. “We maken het terrein bijvoorbeeld overdekt, zodat je droog staat. En door de manier waarop we de bomen hebben opgesteld, is het net alsof je door een dorpje loopt. We zorgen ook voor koffie, thee en chocolademelk. En natuurlijk muziek.”

Tot slot nemen de medewerkers van Koko je graag het sjouwwerk uit handen. De boom wordt voor je verpakt én in je auto gelegd. Zodat jij je nog maar op één ding hoeft te richten: het optuigen.Meer over Dierenspeciaalzaak Koko ontdekken?

Dierenspeciaalzaak Koko


Gesloten09:00 - 17:30

Randweg 19, Oud-Beijerland

adv.