Inrichterij Van Toen is de dealer voor Farrow & Ball verf in de Hoeksche Waard

Aangeboden door Inrichterij Van Toen 17 maart 2019

Voor de mooie verf van Farrow & Ball hoef je niet ver te reizen: woonwinkel Inrichterij Van Toen in Strijen heeft het gewoon in huis. “We zijn de enige dealer van Farrow & Ball in de Hoeksche Waard. Daar zijn we trots op,” vertelt Monique van Inrichterij Van Toen.

Ze hoort nog weleens dat mensen verrast zijn dat je dit luxe verfmerk ‘gewoon’  in de Hoeksche Waard kunt kopen.

Grote voorraad en kleuradvies

“Je hoeft er echt niet voor naar Rotterdam, of verder. Wij hebben alle 132 kleuren. De meeste hebben we ook gewoon op voorraad. Zelfs oudere kleuren die niet op de kleurenwaaier staan, kunnen we nog leveren. Alleen als je heel veel nodig hebt, moeten we het misschien even bijbestellen. Maar dan hebben we het ook in een paar dagen in huis,” aldus Monique, die je ook met alle liefde voorziet van kleuradvies. Dat kan in de winkel, maar ook bij je thuis.  Zo’n kleuradvies is nooit mis, want hoe de kleur uitpakt, is maar net hoe het licht valt.

Railings
Green Smoke
Treron No.292

Topverf

Zo kan een donkere kleur als Railings (een diepe, bijna zwarte kleur – een van Monique’s favorieten) een stuk minder donker overkomen op een muur die veel licht vangt. Farrow & Ball verf is opgebouwd uit natuurlijke kleurpigmenten. Die absorberen licht en kaatsen het terug. In de loop van de dag kan een kleur door de lichtinval er anders uitzien. Zo kan Railings wat blauwer ogen. Farrow & Ball heeft meer kleurpigmenten dan reguliere verf, waardoor je een zachte, diepe en matte uitstraling krijgt. Door die ruime hoeveelheid pigmenten en bindmiddel van hoge kwaliteit, is het ook heel dekkende en goed smeerbare verf.

Deze kleuren zijn altijd goed

Krijg je ook altijd keuzestress van zoveel mooie kleuren? Monique heeft wel wat tips. “Groene tinten blijven favoriet bij veel mensen. Groen heeft een rustige uitstraling en het valt goed te combineren. Het is niet te uitgesproken. Ik merk dat warme tinten ook weer aantrekken: donkerrood, heel donkerbruin. Sowieso zijn donkere tinten in trek. Dat past mooi in verschillende stijlen: industrieel, zwart-wit wonen en urban jungle.”

Spontaan zin gekregen om je huis een frisse look te geven? Check dan even deze actie – we mogen namelijk 2x een waardebon van €25 te besteden aan Farrow & Ball verf weggeven. Als je langs gaat in de winkel, krijg je en passant nog wat handig advies van Monique. Inrichterij Van Toen heeft ook een uitgebreide webshop waar je de verf kunt bestellen.

Lees ook:

farrow-and-ball-inrichterij-van-toen-nieuwe-kleur-treron-no-292-traditional

Monique van Inrichterij Van Toen tipt: maak je huis mooi met deze nieuwe verfkleuren van Farrow & Ball

De Strijense interieurwinkel Inrichterij Van Toen is de enige plek in de Hoeksche Waard waar je tere...
inrichterij-van-toen-strijen

Theo en Monique van Inrichterij Van Toen gaan voor een mooi huis, maar niet al te perfect graag

O help, weer zo'n leuke winkel waar het bijna onmogelijk is om met lege handen naar buiten te stappe...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Inrichterij Van Toen. Meer over Inrichterij Van Toen ontdekken?

Inrichterij Van Toen woonwinkels

Vandaag gesloten

Boompjesstraat 6, Strijen

Bekijk meer:woonwinkels

adv.