Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hoera! Dit wokrestaurant bestaat al dertien jaar en viert dat met korting

Aangeboden door Happy Wok 18 november 2019

“Vertrouwd”, “Voelt als thuiskomen”, “Altijd lekker”: zomaar een greep uit de vele enthousiaste reacties van de klantenkring van Happy Wok in Numansdorp. Het restaurant bestaat deze maand dertien jaar. Om dat te vieren, krijg je nu een waardebon als je met minimaal vier personen gaat wokken. 

Diverse keuken

Bij Happy Wok Numansdorp kun je voor een zachte prijs onbeperkt genieten van de Chinese en Japanse keuken. Natuurlijk hebben ze ook Nederlandse gerechten. Voor kinderen is er patat en zijn er kleine frituurhapjes.

Krijg nu een kortingsbon

Speciaal vanwege het dertienjarig jubileum, heeft Happy Wok nu een leuke aanbieding. Kom je in de maand november met minimaal vier personen wokken? Dan krijg je een waardebon mee. Met die bon geeft recht op gratis wokken voor één persoon, bij reservering van minimaal twee personen. Leuk om eens iemand te trakteren! De waardebon kun je inwisselen tot en met maart 202o.

Beeld: Happy Wok Numandorp
Beeld: Happy Wok Numandorp

Feestelijk Kerstmenu

Ook wijzen we je graag nog op de kerstspecial die Happy Wok heeft. Zonder al te veel te verklappen, kunnen we wel vertellen dat er extra speciale vleessoorten en bijzondere nagerechtjes zijn. Voor slechts € 33,95 geniet je van dit bijzondere kerstmenu. Het mooiste van alles: je hoeft er geen uren voor in de keuken te staan. Op Kerstavond, Eerste en Tweede Kerstdag zijn er twee zittingen: van 16.00 uur tot 19.00 uur en van 19.30 tot 22.00 uur. Let op: reserveren voor Kerst kan alleen telefonisch via 0186-657773.


Meer over Happy Wok ontdekken?

Happy Wok all you can eat

Gesloten17:00 - 22:00

Wethouder van der Veldenweg 5, Numansdorp

Bekijk meer:all you can eat

adv.