Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Goedkoper wonen in je nieuwe huis? Deze makelaar rekent als enige uit hoe je dat doet

Aangeboden door Appletree Makelaardij 3 februari 2020

Nieuwbouwhuizen worden allemaal zo klimaatneutraal mogelijk gebouwd, maar bij bestaande huizen heb je die voordelen vaak nog helemaal niet. Als enige makelaar in de Hoeksche Waard rekent Appletree Makelaardij uit welke maatregelen jij kunt nemen en hoeveel euro’s én CO2 dat bespaart. Handig! Het werkt zo:

Voor elke woning die Appletree Makelaardij aankoopt of verkoopt, maken de makelaars een Groeiwijzer. Hierin staat heel overzichtelijk wat je kunt doen om een huis te verduurzamen, wat dat gemiddeld kost én wat het je oplevert. Want natuurlijk is het even een investering, maar uiteindelijk levert het je geld op.

Duurzaam wonen

Makelaar Saskia Uittenbogaard legt uit dat duurzaamheid voor Appletree Makelaardij heel belangrijk is. “Maar we snappen ook dat het best een ingewikkeld onderwerp is. Daarom nemen we het mee in onze dienstverlening. De koop of verkoop van een woning is hét moment om verduurzamingsmaatregelen toe te passen.”

Isoleren, zonnepanelen of warmtepomp

Het dak of de vloer isoleren, zonnepanelen aanschaffen of een zonneboiler of warmtepomp installeren: het zijn allemaal maatregelen die zorgen dat je energie bespaart. Appletree bekijkt precies welke maatregelen mogelijk zijn in jouw nieuwe huis. Voor de financiering van dit soort duurzame maatregelen kan de hypotheek worden verruimd. En het mooie is: op je energierekening bespaar je vrijwel altijd meer dan de extra hypotheekkosten. Win-win dus!

Comfortabel wonen

Juist omdat Appletree Makelaardij zo bezig is met dit soort duurzame maatregelen, weten ze inmiddels ook heel goed de weg naar experts die dit voor je kunnen uitvoeren. Je moet misschien éven iets langer wachten voor in je nieuwe huis kunt, maar dan woon je daarna ook wel héél erg comfortabel.


Meer over Appletree Makelaardij ontdekken?

Appletree Makelaardij makelaars

Gesloten09:00 - 18:00

Julianastraat 64, Oud-Beijerland

Bekijk meer:makelaars

adv.