Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 redenen waarom Lust Wijn & Spijs ook in de wintermaanden the place to be is

Aangeboden door Lust Wijn & Spijs 5 december 2019

Lust Wijn & Spijs in Numansdorp is één van de nieuwste restaurants in Hoeksche Waard. Ook in de wintermaanden geniet je hier van heerlijk eten, zalige wijnen en bieren. Maar wat dacht je van livemuziek? En wist je dat het de perfecte plek is voor een kerst- of nieuwjaarsborrel?

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Livemuziek op zaterdag 7 december

Coverband de Zakkevullers
Beeld: Coverband de Zakkevullers

Allereerst tippen we aanstaande zaterdag, 7 december. Dan gaat het dak eraf met de Hoeksche Waardse coverband de Zakkevullers. Van rock tot guilty pleasures, van Prince tot U2: hun repertoire is uiteenlopend en vooral feestelijk. Het optreden begint rond 20.30 uur. Combineer het gerust met een etentje vooraf of kom langs voor een drankje.

Perfect voor een nieuwjaarsborrel

Restaurant Lust Wijn & Spijs Numansdorp
Lust Wijn & Spijs kun je ook heel goed een Kerst- of nieuwjaarsborrel houden. (Beeld: Lust Wijn & Spijs)

Heb je binnenkort een feestje, vergadering of kerst- of nieuwjaarsborrel? Of wil je eens op een hippe plek vergaderen, met lekkere hapjes en drankjes erbij? Lust Wijn & Spijs heeft een heel mooi bar bar annex partygedeelte, met eigen ingang en toilet. Laat het feest maar losbarsten!

Het eten is heerlijk

Lust Wijn en Spijs Numansdorp
Beeld: Lust Wijn & Spijs Numansdorp

Natuurlijk kun je bij Lust Wijn & Spijs terecht voor heerlijke gerechten á la carte, die bovendien supermooi opgemaakt zijn. Eerder tipte eigenaresse Linda al verschillende gerechten, zoals de hamburgers. Wij kunnen je verklappen dat je ook de andere gerechten echt eens geproefd moet hebben. De menukaart vind je hier.

Altijd jouw favoriete gerecht

Lust Wijn & Spijs Numansdorp
Beeld: Lust Wijn & Spijs Numansdorp

Heb je trek in iets, maar staat het niet op de menukaart? Reserveer minimaal een dag van te voren, vertel je wensen en ze maken het voor je. Zo hebben ze al eens tomahawk-steaks gemaakt of bijvoorbeeld mosselen. Er is veel mogelijk. “Als het maar geen giftige kogelvissen zijn, waarvan je schuimbekkend van je stoel valt”, zegt Linda met een knipoog.

Veel verschillende wijnen… en bieren

Lust Wijn & Spijs Numansdorp
Bij Lust Wijn & Spijs vind je een brede selectie, persoonlijk uitgezochte wijnen en bieren. (Beeld: Elle Hughes, via Pexels.com)

What’s in a name! Bij Lust Wijn & Spijs kun je genieten van een sublieme wijnselectie. Linda zoekt zelf de lekkerste wijnen uit en reist daarvoor regelmatig naar het buitenland, vooral Spanje. Ben je meer een bierliefhebber? Ook dan kun je je hart ophalen: je kunt kiezen uit maar liefst 35 (!) bieren op fles, naast een aantal soorten pils op tap. Proost!


Meer over Lust Wijn & Spijs ontdekken?

Lust Wijn & Spijs restaurants en horeca

Gesloten11:00 - 21:00

Voorstraat 15, Numansdorp

Bekijk meer:restaurants en horeca
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.