Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tijdens deze weekenden kun je beter niet naar de milieustraat in Westmaas

Door Jasper van Everdingen 9 september 2019

Ga je binnenkort een keuken of badkamer slopen of je tuin een flinke snoeibeurt geven? Let dan even op: er komen een paar weekenden aan waarin het RAD in Westmaas slecht bereikbaar is. Het advies is om dan niet met je aanhanger vol puin en groen naar de milieustraat te rijden.

Van eind september tot medio 2021 voert de provincie Zuid-Holland namelijk onderhoud uit aan de N489, de provinciale weg langs de RAD in Westmaas. Dit heeft een aantal weekendafsluitingen tot gevolgd, waardoor de regionale afvalstoffendienst slecht bereikbaar is.

De eerste twee weekendafsluitingen vinden plaats van vrijdag 27 september 20.00 uur tot maandag 30 september 06.00 uur en van vrijdag 4 oktober 20.00 uur tot maandag 7 oktober 06.00 uur. De hoofdrijbaan tussen de Stougjesdijk en de Van Koetsveldlaan in Westmaas is dan volledig afgesloten.

Tekst gaat onder de afbeelding verder.

De hoofdrijbaan tussen Stougjesdijk en de Van Koetsveldlaan in Westmaas wordt twee weekenden afgesloten. Foto: Google Maps

Eén rijbaan open

Op beide zaterdagen is vanwege de opening van de milieustraat (van 08.00 tot 13.30 uur) de hoofdrijbaan tussen Stougjesdijk en de rotonde bij de RAD open tussen 06.00 en 14.15 uur. Wel is er slechts één rijbaan toegankelijk. Er worden verkeersregelaars ingezet om het verkeer in goede banen te leiden. Op en in de buurt van de milieustraat moet je wel rekening houden met vertragingen.

Omleidingsroute

Van vrijdag 18 oktober 20.00 uur tot maandag 21 oktober 06.00 uur is de hoofdrijbaan tussen de Van Koetsveldlaan tot Maasdijk-Westdijk in Westmaas volledig afgesloten. De weg tussen Westmaas en de Stougjesdijk is dan wel toegankelijk. Verkeer dat vanuit Mijnsheerenland komt, moet ter hoogte van Westmaas een omleidingsroute kiezen.

Advies

De RAD, de grootste afvalinzamelaar van de Hoeksche Waard, adviseert om je bezoek aan de milieustraat niet tijdens bovengenoemde weekenden te plannen.

Lees ook:

a29-tussen-oud-beijerland-en-numansdorp-dicht

Opletten weer! Deze afsluitingen en omleidingen rond de Hoeksche Waard komen eraan

Of je de Hoeksche Waard aan de oost-, zuid- of noordkant op of af wil: aan alle kanten zijn er weer ...
lastige-straatnamen-hoeksche-waard

Zit je met je buren op Nextdoor? Even opletten

Opletten geblazen als je met je buren op Nextdoor zit. De buurtapp heeft veiligheidsproblemen, zo bl...
hema oud-beijerland

Hema-fans opgelet: de Hema in Oud-Beijerland gaat binnenkort even dicht

Let even op als je niet zonder de tompoucen of rookworsten van de Hema kunt: de winkel in Oud-Beijer...
  • Blijf op de hoogte van alle leuke verhalen uit Hoeksche Waard.

Meer over

Nieuws Verkeer

adv.