Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van mishandelde verkeersregelaar tot weer een nieuwe burgemeester: dit was het nieuws

Door Rosanne Buitendijk 7 december 2019

Je bent druk, leest niet elke dag de krant en op social media kijk je liever kattenfilmpjes dan dat je nieuwsberichten leest. We kennen het! Om te zorgen dat je toch niks mist van het Hoeksche Waardse nieuws, praten we je even bij. Dit verscheen er afgelopen week in de krant en op social media.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Mishandeling verkeersregelaar

Tijdens de weekendafsluiting van de N489 kon een ongeduldige automobilist er niet tegen dat hij niet snel bij zijn huis kon komen. De man probeerde via de stoep naar zijn huis te rijden, omdat er op de weg een rij auto’s stonden die werden aangesproken door de verkeersregelaar. Toen de man op zijn opmerkelijke rijgedrag werd aangesproken, sloeg en trapte hij de handhaver, terwijl zijn kinderen in de auto zaten. De man is aangehouden.

Glad!

Oeh, wat was het glibberend glad deze week! Maandag werden veel automobilisten, fietsen en voetgangers daar lelijk door verrast.

Spekgladde wegen en ongelukken in Hoeksche Waard: waterschap verrast door nachtvorst

Fietsers die onderuit glijden, wegslippende auto’s: wie vanmorgen in de Hoeksche Waard de weg opging...

Onze burgemeester vertrekt

Burgemeester Govert Veldhuijzen levert zijn ambtsketting in. Zijn vrouw is ernstig ziek en hij wil meer tijd en aandacht besteden aan zijn thuisfront. Daardoor is de gemeente Hoeksche Waard al toe aan de derde waarnemend burgemeester. Wie dat wordt, horen we binnenkort.

We krijgen een derde tijdelijke burgemeester want burgemeester Veldhuijzen stopt er mee

Burgemeester Govert Veldhuijzen vertrekt als burgemeester van de Hoeksche Waard. Het was de bedoelin...

Bevrijdingsdag 2020 wordt groots gevierd

Meestal is er op Bevrijdingsdag niet bijster veel te doen in de Hoeksche Waard, maar in 2020 is dat wel anders. In 2020 is het namelijk precies 75 jaar geleden dat we bevrijd zijn, dus dat vraagt om een bijzonder moment. Oranjeverenigingen, historische verenigingen, bibliotheken, het Veteranen Comité Hoeksche Waard, Museum Hoeksche Waard, DOK-C en de gemeente werken met elkaar samen.

Meer daarover lees je bij het AD Hoeksche Waard.

Vino d’Amigo opent zaak in Numansdorp

Wijnbar Vino d’Amigo opent een zaak in Numansdorp. In het nu leegstaande pand waar Tapperij nr. 32 zat, komt de tweede vestiging van Vino ‘d Amigo. De zaak in Numansdorp wordt een stuk groter dan Oud-Beijerland, waar Vino d’Amigo al zeven jaar zit.

Wijnliefhebbers opgelet! Vino D’Amigo opent in Numansdorp een tweede zaak

Numansdorpse wijnliefhebbers opgelet: als de laatste details zijn afgerond, opent Vino D’Amigo in ma...

 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶
  • Blijf op de hoogte van alle leuke verhalen uit Hoeksche Waard.

Meer over

Nieuws

adv.