Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Sluiting politiebureaus: dit zijn de locaties waar je de politie nog kunt bezoeken

Door Jasper van Everdingen 4 februari 2019

De Hoeksche Waard telt steeds minder politiebureaus. Na de gemeentelijke fusie heeft de politie de kantoren in Numansdorp, Strijen en Piershil gesloten. Alleen in Oud-Beijerland, Maasdam en ’s-Gravendeel zijn de bureaus nog open. Wel zijn er drie nieuwe locaties aangewezen waar de politie (op afspraak) ook te bezoeken is.

Het samenvoegen van de vijf gemeentes leidde al tot het sluiten van een aantal gemeentehuizen. Daardoor is de nieuwe gemeente gaan werken met zes servicepunten. Ook de politie is op zoek gegaan naar nieuwe locaties.

In Numansdorp, Strijen en Piershil zijn die gevonden in panden van de maatschappelijke organisaties waarin ook de gemeente een servicepunt is gestart. In Numansdorp is dat zorginstelling De Buitensluis, in Strijen dorpshuis Streona. Op beide adressen kan dit alleen op afspraak.

In Piershil, dat eerst in het gemeentehuis van Korendijk zat, is de politie op afspraak en tijdens spreekuur (op dinsdag van 19.00 tot 21.00 uur) te vinden op het publieksbureau in woonzorgcentrum Heemzicht.

Bestaande bureaus

In drie andere dorpen is alles gebleven zoals het is. In Maasdam zat de politie in het gemeentehuis en in ‘s-Gravendeel in het appartementencomplex aan de Hendrik Hamerstraat. In beide dorpen is de politie – op afspraak – op de vertrouwde adressen te vinden. Het politiebureau in Oud-Beijerland is aangewezen als centrale post van de politie in de Hoeksche Waard. Dit bureau is van maandag tot en met zaterdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur.

Het telefoonnummer waarop de politie in de gemeente Hoeksche Waard bereikbaar is nog steeds 0900-8844 voor niet spoedeisende zaken, en voor spoed 112.

Lees ook:

Dit ga je straks betalen als je al append op de fiets wordt aangehouden

Al fietsend een appje sturen of nog even een telefoontje opnemen: niet slim. Vanaf 1 juli 2019 is he...
gemeente binnenmaas bord

Hmm, we horen nog niet allemaal bij de gemeente Hoeksche Waard (VIDEO!)

Goed, 342 stickers plakken op borden kriskras door de Hoeksche Waard is niet iets wat je in een uurt...

 

  • Blijf op de hoogte van alle leuke verhalen uit Hoeksche Waard.

Meer over

112 Nieuws

adv.