Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De laatste Eigen Huis & Tuin: 5x lachen met Oud-Beijerlandse klusser Thomas

Door Rosanne Buitendijk 6 juni 2020

Dertig jaar lang was het vaste prik op zaterdagavond: Eigen Huis & Tuin. Maar het programma stopt en de laatste uitzending is vandaag – zaterdag 6 juni. Sinds 2004 is Oud-Beijerlander Thomas Verhoef de klusjesman in tv-programma. Dit zijn de leukste fragmenten met de vrolijke klusser!

Het programma belandt trouwens niet helemaal in de prullenbak: er zijn plannen voor een nieuwe, afgeslankte versie. Daarover is nu nog niks bekend. Komende tijd ga je voorlopig alleen herhalingen zien.

Van de steiger getrokken

Hoe klusser Thomas eigenlijk bij Eigen Huis & Tuin is belandt? “Ik ben van de steiger getrokken,’ vertelde hij daar al eens over, zoals in dit interview op Radio 2. Eigenlijk kwam het team voor een vriend van hem, maar ze vroegen of hij ook even voor de camera wilde uitleggen hoe een decoupeerzaag werk. Dat deed ‘ie blijkbaar goed. Thomas houdt wel een grapje op zijn tijd – al worden er behoorlijk wat grappen uitgeknipt, vertelde hij in datzelfde interview. We verzamelden deze fragmenten waarin zijn humor er in elk geval niet is uitgeknipt!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Blooper!

Typisch Thomas

The Hulk

Douchen maar

Gelukkig, zo gaat het bij ons ook

 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Shownieuws

adv.