Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De politie zocht vanmiddag langs de N217 naar vermiste Mona uit Delft

Door Rosanne Buitendijk 10 oktober 2018

Nieuwe wending in het verhaal rond de vermiste Mona uit Delft. De recherche heeft vanmiddag met speurhonden in Oud-Beijerland nabij de N217 gezocht naar de vermiste Mona Baartmans, meldt het AD. Haar lichaam is niet gevonden, zo liet de Haagse politie weten. Gisteren liet de politie nog weten naar zes specifieke getuigen in Delft te zoeken.

De zaak houdt veel Hoeksche Waarders bezig. De Oud-Beijerlandse zoon Ton L. zit vast op verdenking van betrokkenheid bij de vermissing van zijn moeder Mona. De politie vermoedt dat zij niet meer leeft.

Speurhonden en drone

Bij de zoektocht vanmiddag werden speurhonden en een drone ingezet. De politie was met drie zwarte busjes en enkele auto’s aanwezig.  De Haagse politie heeft bevestigd dat werd gezocht naar het lichaam van de vermiste Baartmans uit Delft.

Schok na arrestatie

Zij wordt al sinds 23 september vermist. De Oud-Beijerlander L. haalde zijn moeder toen op in Delft. Ze gingen op bezoek bij haar echtgenoot die wordt verpleegd in een verzorgingstehuis in Den Haag. De zoon zegt dat hij zijn moeder na de visite terug naar de Delft bracht. Ze zou de laatste honderd meter naar haar huis lopen. Hij reed in een zwarte Renault Megane. Toen hij vorige week bij zijn huis aan de Zadelmaker werd aangehouden, reageerden buurtbewoners in Oud-Beijerland geschokt.

  • Blijf op de hoogte van alle leuke verhalen uit Hoeksche Waard.

Meer over

112 Nieuws

adv.