Kinderopvang Kivido speelt voor Cupido: speeddate avond voor vrijgezelle Hoeksche Waarders

liefde kus
Foto: Freestocks.org

Al die single ouders, daar moeten we iets aan doen, dachten ze bij kinderopvangorganisatie Kivido. En dus sloegen ze de handen ineen met The Lobby in Oud-Beijerland. In januari 2020 is de eerste editie van Mingle the Single, een speeddate avond voor vrijgezelle Hoeksche Waarders.

Nee, je hoeft niet perse kinderen rond te hebben lopen om naar deze singlesavond te gaan. Alle vrijgezelle Hoeksche Waarders zijn welkom. Hoe Kivido zo bij het idee kwam? Directeur Stefanie Verrijp legt het vandaag in het AD uit: “Wij hebben veel alleenstaande ouders in onze klantenkring. Daarom willen we hen op een laagdrempelige manier een leuke avond bezorgen. Gelukkige ouders zorgen voor gelukkige kinderen.”

Mingle the Single

Tijdens de singleavond zijn er hapjes, drankjes en muziek. Er zijn ook drie speeddaterondes. Heb je een leuke match? De volgende dag krijg je de gegevens van diegene per mail en is de rest aan jullie.Mingle the Single is op 31 januari 2020 van 19.00 tot 23.00 uur. Heb je geen oppas? Eén van de vestigingen van Kivido gaat speciaal open. Dat is gratis voor klanten van Kivido, andere ouders betalen een vergoeding.

Ben jij de nieuwste liefde van je leven op het plein van de crèche of school tegengekomen? Dan zijn we heel benieuwd naar jullie verhaal! Mail naar [email protected] of tag deze lovebirds even op Facebook!

Lees ook:

Meer in deze categorie

Opmerkelijk

Ga naar “Deze dingen herken je als in de Hoeksche Waard bent opgegroeid”

Deze dingen herken je als in de Hoeksche Waard bent opgegroeid

Ga naar “Zoveel ongezonde verkooppunten telt de Hoeksche Waard (en zoveel hebben er overgewicht)”

Zoveel ongezonde verkooppunten telt de Hoeksche Waard (en zoveel hebben er overgewicht)

Ga naar “Mysterie opgelost: zoveel dorpen en buurtschappen telt de Hoeksche Waard écht”

Mysterie opgelost: zoveel dorpen en buurtschappen telt de Hoeksche Waard écht

In onze gids