Oh nee! Deze bloemenwinkel verdwijnt na 20 jaar uit Mijnsheerenland

Door Jasper van Everdingen 23 april 2019

Wat jammer nou! In Mijnsheerenland verdwijnt na twintig jaar A/B Bloemsierkunst. Op zaterdag 11 mei is de bloemenwinkel aan de Wilhelminastraat voor het laatst open. De eigenaren Albert en Bertjan gaan zich volledig concentreren op hun andere filiaal in Numansdorp.

Het is een beslissing die Albert en Bertjan met pijn in het hart hebben genomen, schrijven zij op Facebook. Want beide vestigingen draaien hartstikke goed. Maar door de toenemende online bestellingen, krijgen zij er ook achter de schermen steeds meer werk bij. Daardoor kunnen zij minder tijd en aandacht aan hun klanten in de winkel besteden. Ook is het lastig om het kwaliteitsniveau hoog te houden.

Vanaf maandag 13 mei worden de twee filialen van A/B Bloemsierkunst daarom teruggebracht tot de oorspronkelijke vestiging aan de Voorstraat in Numansdorp. ,,Door ons op één locatie te concentreren, kunnen we onze kwaliteit waarborgen en de klanten zo goed mogelijk blijven bedienen, op de vertrouwde manier die zij van ons gewend zijn.”

Bekende gezichten

Op zaterdag 11 mei is het filiaal in Mijnsheerenland voor het laatst open. Vaste medewerkers Melissa en Miranda hoef je gelukkig niet te missen. Deze bekende gezichten uit de winkel kunnen we straks in de bloemenwinkel in Numansdorp tegenkomen.

Geen afscheidsfeest

Omdat Albert en Bertjan het liefst op beide locaties verder zouden gaan, willen zij van de laatste dag in Mijnsheerenland geen afscheidsfeest maken. ,,Na de twintig mooie jaren die we in dit dorp hebben gehad, en de band die we er met de mensen hebben opgebouwd, nemen wij alleen afscheid van een filiaal. Maar zeker niet van onze klanten.”


Meer over A/B Bloemsierkunst ontdekken?

A/B Bloemsierkunst bloemisten

Nu open08:30 - 12:30

Voorstraat 25, Numansdorp

Bekijk meer:bloemisten

Lees ook:

plukhoek-mookhoek-bloemen-pluktuin

Leuk! Vanaf deze datum kun je weer zelf bloemen plukken bij Plukhoek Mookhoek

Een verse bos bloemen op tafel, daar word je toch blij van. Helemaal als je ‘m zelf geplukt hebt. In...
bloemen in het hof obl

4x leuke bloemenwinkels in de Hoeksche Waard

Monet kon niet zonder bloemen - en wij ook niet. Kom maar door met een Bloomonachtige bos met lelies...

Wauw! Geniet van deze prachtige foto’s van de tulpenvelden in de Hoeksche Waard

Vergeet de Keukenhof! Voor prachtige bloemenvelden is Zuid-Beijerland nu the place to be! Daar staan...

Meer over

Nieuws Winkelen

adv.