Ontbijten, lunchen en borrelen: De Lobby opent al bijna in het Voorwindenpand

Door Rosanne Buitendijk 13 december 2018

Ha, nog even en we hebben er weer een leuk nieuw horeca-adresje bij! In het voormalige Voorwindenpand in Oud-Beijerland opent nog voor kerst horecazaak De Lobby. Hier kun je straks terecht voor ontbijt, lunch, borrel en soms ook voor diner. 

Er wordt deze dagen nog druk geklust en ingericht in de nieuwe horecazaak. Nieuw-Beijerlander Jaco Groeneveld die je misschien kent van kunstgalerie Van Bellen Art, runt de zaak.

Instagramwaardig interieur

Als je de laatste weken al eens langs het oude Voorwindenpand kwam, dan heb je vast de grote kunstwerken wel zien staan die het halflege pand even een beetje opvulden. Daar is straks in De Lobby ook zeker het een en ander van te zien. Een designer is aan de slag gegaan met een plan voor het interieur, dat zo mooi zal worden dat je bijna vergeet je koffie op te drinken.

Nieuw leven in statig pand

Ja, er gebeurt deze dagen een hoop in het winkelpand aan de Scheepmakershaven. Na de zomer keerde Voorwinden terug met een damesmode afdeling. Amper twee weken geleden openden Stefan en Ursula hun beautyzaak Helemaal Mooii Lifestyle. De bovenverdieping van het pand wordt inmiddels bezet door twee bedrijven. Komende maanden staat er nog veel meer op stapel en wij gaan je daar zeker van op de hoogte houden.

  • Wil jij een 'Nieuw in Hoeksche Waard' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Hoeksche Waard.

adv.