Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lichaam van Mona Baartmans (79) misschien gevonden bij Heinenoord

Door Rosanne Buitendijk 1 november 2018

De politie heeft woensdagavond een stoffelijk overschot gevonden in Heinenoord. Op dat moment deden zij een zoekactie naar de vermiste Mona uit Delft. Of het gevonden lichaam van de 79-jarige vrouw is, wordt nog onderzocht door het Nederlands Forensisch Instituut. 

De politie ontving een tip over deze plek en startte daarom een zoekactie op rondom het Jack Dawson Green Pad in Heinenoord.

Tekst loopt verder onder de afbeelding.

Verschillende zoektochten

De afgelopen tijd heeft de politie al meerdere zoektochten gedaan naar de vrouw op verschillende locaties in Delft en Oud-Beijerland. Duikers zochten in de grachten op het Oosteinde en in Oud-Beijerland werd er langs de N217 en aan de Oost-Voorstraat gezocht. Afgelopen week kreeg de zaak aandacht in het programma Opsporing Verzocht. En met resultaat: er kwamen vijftien tips binnen. Of Heinenoord één van die tips was, is niet bekend.

Mona Baartmans wordt sinds zondagmiddag 23 september rond 17.00 uur vermist. Rond dat tijdstip zou ze zijn afgezet op de hoek Oosteinde/ Broerhuisstraat in Delft. De zaak houdt veel Hoeksche Waarders bezig: zoon Ton L. werd met veel bombarie gearresteerd in Oud-Beijerland op verdenking van betrokkenheid en hij zit al een maand vast. Mona was een bekend gezicht in Delft, zij was vroeger eigenares van Café Locus Publicus, de Engel, de Klomp en Het Zwaantje (nu Café het Klooster).

Foto: Politie Delft

Lees ook:

sporenonderzoek-mona-opsporing-vermist

Laatste uren vermiste Mona uitgebreid in Opsporing Verzocht

De zaak van de vermiste Mona uit Delft en haar verdachte zoon uit Oud-Beijerland komt morgen in Opsp...
sporenonderzoek-oud-beijerland

De politie zocht in Oud-Beijerland weer naar sporen vermiste Mona

De Julianastraat in Oud-Beijerland was vanmiddag afgesloten voor sporenonderzoek van de politie. Er ...
  • Blijf op de hoogte van alle leuke verhalen uit Hoeksche Waard.

Meer over

112 Nieuws

adv.